0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Скъпи приятели,

В рамките на  Деня на репродуктивното здраве, който ще се проведе  на 25 юни, 2011 г. в гр. Варна под надслов "Първи стъпки - профилактика и диагностика на инфертилитета", Сдружение "Зачатие" организира за двойките с репродуктивни проблеми индивидуални консултации със специалист-психолог. Ранната оценка и диагностика на тревожните състояния, свързани със стерилитета, както и оказването на навременна и компетентна подкрепа е важна стъпка при решаването на репродуктивния проблем на двойката. Консултациите ще се извършват безплатно от г-жа Ваня Савова, психолог, специализиращ в областта на репродуктивните проблеми.

Консултациите ще бъдат предшествани от оценка на емоционалния статус, която се извършва чрез попълване на психологически тестове и въпросник. Всички желаещи да получат консултация с психолог по време на ДРЗ 2011 Варна, трябва да направят следното:

1.   Предварително да си изтеглят файловете с тестове и въпросника, които са прикрепени в края на тази тема, да ги попълнят и да ги изпратят обратно на имейл vanya@savova.eu не по-късно от 15. 06 (юни), 2011 г. Препоръчваме ви да изпратите попълнените форми колкото се може по-рано, за да има екипът възможност да обработи, анализира и обобщи данните. За да изтеглите формулярите кликнете с десния бутона на мишката върху името на съответния файл в края на това съобщение, след това от появилото се меню изберете "Save target as" и посочете място на вашия компютър, където да се запише файлът. По същия начин си свалете всички прикрепени файлове.
2.   Да се запишат за консултация при г-жа Ваня Савова в Деня на репродуктивното здраве на 25 юни 2011 г. във Варна, като изпратят имейл на адрес drz2011.zachatie@gmail.com

Персоналните резултати от тестоветеще бъдат обработени при пълна конфиденциалност, ще бъдат представени лично на всеки участник и ще бъдат придружени от интерпретация и индивидуална консултация. Цялата процедура е безплатна, както и всички останали в рамките на Деня на репродуктивното здраве.

Тестовете и въпросникът не изискват определено време за попълване. Попълването на всички тестове не е задължително, въпросникът е желателен. Инструкциите за попълване се намират в самите тестове.

« Последна редакция: Април 13, 2011, 17:42:42 pm от jam »