0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

miumiu

Тест за бременност
« Отговор #20 -: Септември 28, 2005, 15:30:47 pm »
Дано да си права  naiema!!!!  :)

И аз много се надявам! Интересно е че коремът спря да ме боли, а до вчела усещах леко придърпване, сега кръстчето и главата ме боляж жестоко! А за гърдите да не говорим!
Моля се да са хубавите признаци!!!!
*
Тест за бременност
« Отговор #21 -: Септември 28, 2005, 15:32:01 pm »
Здравейте, момичета! За първи път пиша и се надявам всичко да е ОК.
Може ли да погледнете графиката ми и да ми кажете кога да очаквам овулация - днес, утре... Благодаря предварително!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Тест за бременност
« Отговор #22 -: Септември 28, 2005, 15:38:26 pm »
Цитат на: sisi4
Здравейте, момичета! За първи път пиша и се надявам всичко да е ОК.
Може ли да погледнете графиката ми и да ми кажете кога да очаквам овулация - днес, утре... Благодаря предварително!!!

почвайте с кекса от тая вечер, утре и вдругиден...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
тест за бременност
« Отговор #23 -: Септември 29, 2005, 08:56:10 am »
Здравей,miumiu!Стискай зъби до петък и гледай да си настроена само положително.А пък то не остана.Аз съм с теб!
*

miumiu

Тест за бременност
« Отговор #24 -: Септември 30, 2005, 10:33:55 am »
Здравейте момичета!! Току що се връщкам от лекар - потвърди бремеността  - края на 4 г.с.  :lol:
 Ужасно ви благодаря за подкрепата и милите думи , въпреки че отскоро ви открих!

Пожелавам на всички ви да сте здрави и скоро да имате прекрасни бебоци!!!

Късмет и много целувки!
Тест за бременност
« Отговор #25 -: Септември 30, 2005, 10:35:15 am »
Честито! :lol:
Тест за бременност
« Отговор #26 -: Септември 30, 2005, 11:17:05 am »
Чудесна новина! Честито!
Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче накрая.

Моля те разкажи по-подробно как стана при вас, имахте ли някакви проблеми или просто не бяхте уцелили момента до сега.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Тест за бременност
« Отговор #27 -: Септември 30, 2005, 11:20:19 am »
ЧЕСТИТО и от мен.  :lol:  Желая ти спокойна и весела бременност. Наистина обаче разкажи повече за вашия проблем и как сте го решили?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

miumiu

Тест за бременност
« Отговор #28 -: Септември 30, 2005, 11:51:11 am »
Здравейте отново!!!!
 Разбира се че ще ви разкажа!  В итерес на истината като чета тук момичетата какви сериозна проблеми имат, моите перипетии /ако мога така да ги нарека/ са направо смешни!
 Ами първо цикълът ми дойде много късно на 16 години - то беше дно ходене по лекарир на всичкото отгоре беше толкова нередовен, та ми биеха в продължение на две години Прогестерон всеки месец! След това пиех сума ти време противозачатъчни , които като ги спирах цикъл отново нямаше! Следзващата диагноза беше поликистозни яйчници и правих няколко курса Дуфастон! От една година правим опити, ходих по лекари и уж нищо ми нямаше, но не ставаше! След това започнах да си следя овуто с тестове и мерене на Т и ето че този месец стана! Да ви кажа честно въобще не се надявах точно този месец да е чудото защото секск. контакти бяха икл. рядко, а и аз имах сериозни проблеми в работа, та въобще не ми оставаш време да мисля за точните дни!  
Така че не спирайте да опитвате и някой ден ще се случи! Само не се отчайвайте! :)
Тест за бременност
« Отговор #29 -: Септември 30, 2005, 13:40:40 pm »
ЧЕСТИТО и от мен!
Леко бременеене ти желая и най-прекрасното бебе  :)

Цитат на: miumiu
 В итерес на истината като чета тук момичетата какви сериозна проблеми имат, моите перипетии /ако мога така да ги нарека/ са направо смешни!

Абе не са ти толкова смешни проблемите да ти кажа... не са ти били малко перипетиите. Най-хубавото е че си забременяла сравнително бързо - само след година опити ехеей шампионка направо.

Много късмет ти желая нататък!
*
ЧЕСТИТО
« Отговор #30 -: Септември 30, 2005, 15:59:19 pm »
Радвм се да чета такива весели темички.Пожелавам ти лека бременност и едно голяямо и розово бебче.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Тест за бременност
« Отговор #31 -: Септември 30, 2005, 16:02:44 pm »
Пожелавам ти всичко да е о.к. и да повлечеш крак!!!

*

Anonymous

Тест за бременност
« Отговор #32 -: Септември 30, 2005, 16:19:08 pm »
4естито и от мен, желая ти лека и беzпроблемна бременност  :crossfingers:
Тест за бременност
« Отговор #33 -: Септември 30, 2005, 20:17:57 pm »
Честито, пожелавам ти лека бременост :D
*
Re: Тест за бременност
« Отговор #34 -: Януари 27, 2011, 15:48:45 pm »
Много стара тема но зареждаща...Страхотно е.....
Re: Тест за бременност
« Отговор #35 -: Януари 28, 2011, 10:23:39 am »
 :P ей как се радвам когато прочета нещо такова, дай боже скоро всички да изпитаме ей такава  :bfp: радост  :bighug: