0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Катетеризация?
« Отговор #20 -: Май 02, 2006, 10:58:58 am »
Аз съм за премахването на химена още в ранна детска възраст - после колко травми и сълзи могат да бъдат спестени. Разкъсването му е просто механична процедура и девстъвеността в този смисъл няма нищо общо с чистотата на общуването.
*

Goste

Катетеризация?
« Отговор #21 -: Май 24, 2006, 23:09:30 pm »
Здравейте отново! Благодаря ви за съветите който ми дадохте! Прегледа мина. Но сега отново се налага и въобще ще има профилактични прегледи всеки месец. Лекарят е много добър(жена е!) Говорихме подробно и за всичко.Обясни ми че се налага да ме прегледа вагинално с инструмент. Каза ми че при дефлорацията е възможно да тече кръв, тъй като химена ми е неподатлив. Предложи ми или тя да ме дефлорира или това да стане при секс. За жалост с приятеля ми се разделихме.... Лекарката спомена и възможност аз сама да се отворя при мастурбация :oops: и въобще малко срамни неща аз сама да се разширявам тъй като инструмента за прегледа е голям....
Много неща ми се струпаха на главата и просто не знам какво да правя. Ще ви помоля за съвет!
Катетеризация?
« Отговор #22 -: Май 25, 2006, 06:44:04 am »
Остави на лекарката.

Успех!!!
*

Goste

Катетеризация?
« Отговор #23 -: Май 27, 2006, 23:10:23 pm »
Момичета в понеделник ще ходя при лекарката. Изглежда това все пак е най-добрият вариант. Страх ме е обаче от това че ще боли и ще тече кръв. Някоя от вас имала ли е такъв проблем? Скоро ми попадна една книга за гинекологични операции и там пишеше че има упойка която се бие като инжекция между дупето и ануса и отпуска вагиналните мускули, така че да не се чувства нищо. :roll:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Катетеризация?
« Отговор #24 -: Май 28, 2006, 06:29:06 am »
Здравей  Госте аз лично не съм имала такъв проблем ,но си мисля че няма да е чак толкова страшно!!!Мисля че лекарката ще бъде много внимателна ,все пак знае че си девствена!Просто се успокой и ще видиш че не е страшно.Стискам ти палци за лека и бърза процедура и за хубави резултати!!Успех и пиши как мина! :lol:
*

Goste

Катетеризация?
« Отговор #25 -: Май 30, 2006, 19:23:04 pm »
Здравейте. Ето че вече съм жена-от вчера. Не беше толкова страшно. Оказа се че наистина лекарката си разбира от работата. Сложи ми обезболяващо-инжекция между вагината и дупето. Аз само нея усетих. После не болеше. След прегледа през целия ден усещах тежест под пъпа, по късно се появи и болката. Имаше и кръв. Лекарката каза, че достатъчно ме е разширила така че при следващ преглед или секс да няма повече разкъсване.
Катетеризация?
« Отговор #26 -: Май 30, 2006, 20:43:21 pm »
Госте, дай Боже от тук нататък само хубави новни! Успешно излекуване ти пожелавам!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Катетеризация?
« Отговор #27 -: Май 30, 2006, 21:58:21 pm »
Радвам се че всичко мина благополучно!!!Видя ли че нее толкова страшно???Успех и бързо излекуване! :lol: