0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля ви за съвет!!!!!
« -: Октомври 18, 2011, 20:10:20 pm »
Здравейте на всички,искам да ви попитам нещо и ако може да ми отговорите моля ви!!!
Значи на 6-ти август с гаджето ми направихме беля и след около месец отидохме на лекат и се оказа че е бременна в 4-та сед. и 2 дена след това правихме секс и пак свърших в нея!!!
След това направихме необходимите кръвни иследвания и на  15 септември и записаха час за аборт в АГ Шейново и направи аборт и 10 дена след това правихме секс и съм я пазил и мисълта ми е днес е 33 ден от аборта и все оше не и е дошло и започваме да се притесняваме дали има пак вероятност да е бременна или кога ще и доиде г/д. Преди и се гадеше главата я болеше спеше и се но сега такива работи няма според мен не е бременна но затова искам да попитам тук БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ!!!!!
*
Re: Моля ви за съвет!!!!!
« Отговор #1 -: Октомври 18, 2011, 20:20:13 pm »
Приятелката ти да си направи тест, ние тук няма как да разгадаем дали е бременна. Също и да посети лекар.
И използвайте презервативи, бе хора! Какво значи, че си я пазил? От болести, предавани по полов път можеш ли да я опазиш така? Да не говорим, че методът, на който предполагам се доверявате, не е ефективен и за предпазване от бременност.
Re: Моля ви за съвет!!!!!
« Отговор #2 -: Октомври 18, 2011, 20:22:20 pm »
Точно белята стана с презерватив :)