Здравейте, искам да ви попитам нещо понеже се притеснявам. От доста време насам (над година, ми се появява кяфяво течение преди, а понякога и след менструацията. Обикновено е в рамките на 1 седмица преди менструацията. Понякога е час преди да почне да тече кръв някога и повече. И това е системно. Пила съм 3 пъти Escapelle, незнам дали и хапчето има заслуга за това. Иначе за месечения ми цикъл не е от най-редовните случвало ми се е да ми закъснее с до 15-20 дни някой път подранява със седмица. И е така от както се помня. Иначе си ми е нормален като количество и цвят и е около 6-7 дена.(Казвам ви това в случай, че има някаква връзка с това течение.) Мисля да ходя на лекър, но още се колебая понеже съм доста срамежлива. Знам че от лекар срам няма, но не мога да си представя как ще отида и ще се разкрача пред него... И ако може да ми кажете какво може да е това. Признак за бременност изключвам понеже е от година някъде това течение. Дали хормонални обърквания, киста, нещо друго ... Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна! В случай че ма значение възрастта ми след няколко дена правя 17.
Благодаря предварително !