0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Не знам какво да правя
« Отговор #60 -: Юни 06, 2006, 16:43:38 pm »
Цитат на: mimitarnovo
Живота вече няма смисъл.

А на тебе ще ти счупя тиквата, вдигни си проклетия телефон, че ще дойда и ще те набия, това са тъпотии и простотии! Можеш да пишеш тука, но не можеш да ми се обадиш, така ли?!
*
Не знам какво да правя
« Отговор #61 -: Юни 06, 2006, 16:52:17 pm »
Цитат на: Ganka
Цитат на: erika
Ганка, защо толкова си настръхнала..Хора всякакви, незнаеш какво й е на нея. Лесно е отстрани да съдиш и да размахваш заплашително пръст. Иначе и аз мисля, че аборта е решение...но това си е мое мнение!

Ерика, не съм настръхнала. Просто не може да се появиш в чата и да говориш как седите двамата с него, пиете водка, как ще се жените и как четете заедно какво ви пишат. И да пуснеш такава тема. Съжалявам. И никак не ми е лесно. Не я съдя. Просто ми е обидно и ми е болно заради всички нас. Не вярвам на теб да ти е приятно да те правят на маймуна. На мен поне не...

P.С. Тя защо не се появи да каже какво става с нея?

Ганка, не съм влизала в чата и не съм чела това. Ако наистина е така, значи си права. Не познавам  и въпросното момиче, но му пожелавам каквито й проблеми да има, да успее да се справи с тях!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Не знам какво да правя
« Отговор #62 -: Юни 06, 2006, 16:56:37 pm »
Цитат на: Starlet
ПОДКРЕПЯМ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ГАНКА!!!!!! ЧЕСТНО КАЗАНО МЕ МЪРЗЕШЕ ДА ПИША ПО ТОЗИ ПОВОД. ЗАЩОТО НЕМОЖЕ ДА ОБЯСНЯ ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ САМО С ДВЕ ДУМИ!!! НО ГАНКА ГО Е НАПИСАЛА МНОГО ,МНОГО ,МНОГО ТОЧНО!!!!!!!!!

Заставам изцяло зад думите на Ганка и Starlet!Някой трябваше да сложи край на този фарс.
*
Не знам какво да правя
« Отговор #63 -: Юни 06, 2006, 16:56:44 pm »
Аз също мисля, че в този форум, където всички мечтаят и се борят заедно по един или друг начин за бебе, да се обсъжда именно темата как една от нас да направи или не аборт, защото... и тя май не знае защо?

Аз също подкрепям постингите на илиянас и ганка, много точно и добре казано. Съжалявам, че много от момичетата тук съпреживяват тази т.нар. драма и може би е доста натоварващо за тях. Защото те на мястото на мими знаят какво точно биха направили.

Мими може да е много симпатична, но не мисля, че в този форум има място за подобни теми. Както и някой да ни прави всички на глупачки. Крайно време е тази дискусия да бъде прекратена.
*

Anonymous

Не знам какво да правя
« Отговор #64 -: Юни 06, 2006, 16:58:04 pm »
Абе, жена, точно от сега животът започва да има смисъл. Майка съм и мога да ти кажа, че ти предстоят невероятно хубави моменти с твоето дете. Видиш ли го, хич и няма да се сетиш за баща му.
Единственото жалко е, че детенце ще си има психически нестабилна майка. Защото то е ясно, че тези глупости, за които пишеш, няма да ги направиш!
И пак не разбирам как можеш да поставяш детето си под някакъв /пък, ако ще да е най-най-/ Детето е над всичко! Тук повечето жени го знаят- ти още ли не си го разбрала! Май ти е било малко чакането.
Не знам какво да правя
« Отговор #65 -: Юни 06, 2006, 17:12:01 pm »
Мария, момичетата си мислят, че едва ли не се гавриш с тях! Сори, приятелка си ми, но не се излагай! :oops:
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
Не знам какво да правя
« Отговор #66 -: Юни 06, 2006, 17:19:45 pm »

Как беше озаглавена темата?"Незнам какво да правя".Ами щом ти не знаеш,ние още по-малко.Това е твоя живот,ти си живяла с този човек,ти си тази,която ще вземе окончателното решение.Сигурно си прочела мненията на момичетата.Надявам се,че си разбрала и каква буря от вълнения и чувства се разрази тук.Не го заслужаваме.Така,че стъпи си на краката и действай с разума си.

П.С.Някой знае ли къде живее това момиче?Та да отиде да я нагледа.То ние крякаме,ама пък  човек е все пак,да не вземе да направи някоя глупост.
Не знам какво да правя
« Отговор #67 -: Юни 06, 2006, 17:23:42 pm »
Фарсът се състои именно в това: темата е озаглавена "Не знам какво да правя". А в същото време, се оказа, че Мими всъщност знае какво да прави: планира... няма да го изпиша тук, тази дума няма място във форум посветен на живота.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Не знам какво да правя
« Отговор #68 -: Юни 06, 2006, 17:41:52 pm »
Цитат на: nataly_kirova
Цитат на: Starlet
ПОДКРЕПЯМ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ГАНКА!!!!!! ЧЕСТНО КАЗАНО МЕ МЪРЗЕШЕ ДА ПИША ПО ТОЗИ ПОВОД. ЗАЩОТО НЕМОЖЕ ДА ОБЯСНЯ ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ САМО С ДВЕ ДУМИ!!! НО ГАНКА ГО Е НАПИСАЛА МНОГО ,МНОГО ,МНОГО ТОЧНО!!!!!!!!!

Заставам изцяло зад думите на Ганка и Starlet!Някой трябваше да сложи край на този фарс.

Хайде викам и аз да приключим с тази тема :twisted: Честно казано ме е яд да чета направо! Ние тука ще се изпокараме, а госпожицата, която развихри страстите се покри. В крайна сметка си мисля, че е достатъчно голяма да си прецени какво да прави и да си понесе отговорноста и последствията! Ако целта да придизвика съжаление - ОК направи го! Но не мисля, че найстина иска от нас съвет!
Въпреки всичко и пожелавам нещата да се оправят.