Мила Лали благодаря за отговора-както винаги бърз и точен!
По въпроса за Ову,миналото лято ми правиха фолекуметрия и се оказа че вобще няма такава-няма фолекул.(Това беше при обикновен гинеколог).На есен отидох в София в специализирана клиника по стерилитет и още на първото Узи видяха нарастващ фолекул.Когато направих всички изследвания при които излезна че лявата ми тряба е частично запушена в сраствания и залепена до таза и дясната е идеална---ми предложиха инсе със стимулация!При 1 инсе стимулация Клостилбегит имам 2 фелекула от дясно един малък и един читав.Изтъняване на лигавица -което знаеш и инсето за жалост беше неуспешно.
Сега правя стимулация с Серофен и в петък ще видя дали има фолеколчета.Другата седмица ако всичко е ОК Инсе.
Сега последните 2 месеца си меря БТ и по графика всичко е ОК!По Бт втората фаза ми е 12 дена ,но то май не е съвсем сигурен начин!Така че ако това Инсе недай боже да е пак неуспешно след него малко почивка и ще си направя фоликуметрия ,имунологични и генетични изследвания!Извинявай Лали че ти пиша на дълго на широко ,но исках да ти разкажа нещата на бързо защото си доста по компетентна от мен и ако има нещо което пропускам можеш да ме посъветваш!