Записвам се в темичката:
1. От колко годидни имахте/имате тази диагноза? от 3 години и 8 месеца. След посещението на 5 клиники по стерилитет и безумните диагнози:
1,1, имаш Хашимото, а спермограмата на мъжът ти е много зле, за ин витро сте;
1,2, Нищо ви няма, на психологическа основа е;
1,3, Имаш поликистоза и сте за инсеминации;
1,4, Добре са ти яйчниците, запушени са ти тръбите, за лапароскопия си, ще ти отрежем тръбите;
1,5, Пробвайте с инсеминация.
2. Ако сте успели да забременее с АРТ процедура, то каква е била тя? Не съм правила АРТ, защото имам доказана алергия към Пурегон (+) и някаква алергия към Прегнил (+/-) и АГ-тата се страхуват да ми ги бият, за да не направя антитела към гонадотропините.
3. От кой опит АРТ процедура успяхте да забременеете? Нямам АРТ.
4. В коя клиника успяхте да забременеете с тази диагноза? В никоя клиника не съм правила АРТ.
В крайна сметка мъжът ми е с хроничен простатит (открит не с помощта на клиниките по стерилитет), а аз отключвам разни безумни автоимунни реакции, които от една страна приличат на реактивен артрит (Авелокса само ме оправя), а от друга се повлияват от лекарства за остеоартрит (само че получавам обриви от последните). За сега надеждата ми е в ударните дози антибиотици, които пием, защото явно има някакъв патоген, който докторите все още не могат да хванат какъв е (нито ревматолозите, нито АГ-та).