Здравейте,
Нова съм във форума и незнам дали съм уцелила темата. Възможно най-накратко при мен е така - от 2003 обикалям доктори, пия всякакви лекарства, установиха ми поликистоза и т.н. От ноември 2009 вече правим опити да за бременея, но тъй като цикъла винаги ми е бил много нередовен между 28 и 55 дни и нямам идея кога има (ако изобщо има) овулация и не сме уцелвали явно. Предишния ми цикъл продължи 55 дни, но се оказа, че е имало овулация на 44 ден все пак. Последния ми цикъл започна на 18.09, на 01.10 при ултразвук установиха фоликул 21 мм, биха ми Прегнил и казаха да правим секс на 03 и 04.10, което изпълнихме
. На 06.10 пак при преглед установиха, че е имало овулация и трябваше да чакаме. В понеделник (18.10) не издържах вече и си направих тест, но беше -. Във вторник си направих и кръвен, но резултата беше 0.001 - съвсем ясно отрицателен. Чудя се обаче защо все пак не ми идва вече - предишния цикъл лутеалната ми фаза беше 11 дни, а сега вече са минали 16 (броя ги от 05.10). БТ ми е 37.1 - 37.2С, гърдите ме болят от овулацията насам,а това не ми се е случвало досега?!? Ще отида на преглед при първа възможност, но все пак дотогава, дали може някой да ме приентира в тази ситуация? Благодаря ви предварително...