0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Привет, момичета!
Денят е прекрасен - макар и леко мразовито, утрото тук в Русе започна със слънце :sunshine:

Пете, ами орисана си да ни сервираш закусчици, какво да правим :wink:
Мерсиииии!
Пожелавам ти хубав уикенд, разходката звучи чудесно, ще разказваш.

Благодаря на всички за стиснатите палци.
Ама верно тук сме се наредили с почти еднакви графики - Зузи, Гали, Фови - много се надявам за вас, момичета :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
За себе си съм доволна, че поне имам ову (макар и с две седмици закъснение), на фона на последните няколко месеца.

Рени, бързо да се оправяш - мед, лимони, чайчета, разтривки :wink:

Изпих си кафето с вас, хайде сега да видим домашните задължения, пък дано остане време и за забавления.
Разпускайте колкото може повече през уикенда!
Прегръдки за всички!
Здравейте милички!
Пете благодарностти за закусчицата  :wink:
Дано се изчезват тия гъби по бързо  :crossfingers:
И ние нещо поиздадохме фронта и леглото ни зове известно време
Милички много стискаме палчета и се надяваме на хубави новини  :bfp:
Снежи,Фовери големи красоти са графиките ви пу..пу...пу
Галка,Зузинка,Софи
  :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
Прекрасен съботен ден от нас  :balk_21:
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Вярвам!!!!
*
Здравейте и отмен милички, набързичко само да ви кажа, че много палци ви стискам много хубви, не ами направо страхотни
Аз вчера бях в София командировка, направо 10 часа път ми дойдоха в повечко, но вече си поотпочинах и почвам с къщната работа.
Лек ден сладурки и болните да се оправят бързо. Целувам ви всичкии
*
здравейте момичета .
Благодаря на всички за палчетата.
Снежи ,Гале ,Зузка,Софи и аз не спирам да стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug: :bighug:.Дано и крайния резултат е толкова хубав ,както и графиките .
Петенце ,благодаря ти за закуската и кафето .
Лек ден на всички
*
Здравейте, наминавам да ви кажа, че ви стискам палци и си мисля за вас.
Малко съм инкогнито - с променен ник и без снимка и графика, но някои може би ще се сетят, че аз съм.. ch*n.
Аз за сега съм добре, липсвате ми и пожелавам на всяка една от вас две чертички.
Радваме се, че ни наглеждаш миличка:) Желаем ти леко бременеене и много спокойствие :) Целувки от мен

Сутринта нещо не ми беше до писане-вещицата пристигна рано рано сутринта и нямах настроение.То беше ясно,че ще дойде(все пак кекса ни беше забранен точно когато трябваше да правим),но не ми стана много приятно като отидох до WC-то :balk_144:
Зузка,Галка,Фовче,Снежи,Софи-много стиснати палчета от мен  :crossfingers:
ch-eli,радвам се да те видя,мила и че си добре.Леки и спокойни месеци до края  :bighug:
Пете,а ти се отървавай по-скоро от тези гъбички,че са много упорити да им се невиди.Дано следващата МБ да е чиста  yahoo_17
Лека вечер,момичета
[/url]
Добро утро,мили дами.Слагам кафето и закуската,наливам си и аз една чашка кафе и отивам на работа

Желая ви лека и усмихната неделя
п.п.време е някоя да се отчете с +
[/url]
*
Добро утро момичета.
Краси закуската е страхотна -Благодаря ти за което .Желая ти лека работа и те гушкам мила ,другия месец ще е твоя :bighug: :bighug: :goodluck:.

ch-eli много се радвам да те видя тук ,надявам се при теб всичко да върви добре  :goodluck: :bighug:
Лека неделя за всички
*
 :hello2: щъркелчета
Краси ,естествено сядам на масата ,то така ли се става 80 кг :lol:?
На всички ловуващи стискам палци Фовчи,Снежи,Жени,Гале и всички останали момичета,време е за ++++новини.
При мен няма нищо ново,освен ,че милото е 3-ти ден болен с 38*Т и съм мед.сестра и се моля да не ме зарази и тъй :?
Пращам от сърце за всички и чакам новини  :crossfingers: :bfp:
:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
ПП Снежи,няма ли да направиш тест? :oops::balk_21:
« Последна редакция: Октомври 24, 2010, 08:59:37 am от moniks_s »

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен милички :) Фови много силно се надявам това да е твоя месец :)
Мони колкото до мед.сестрите-аз също съм такава за моето момче.. И той е болен от няколко дни и като цяло не се чувства много добре.Слава Богу че няма температура но все пак гърлото и носа му са доста зле.Лошото е че мен започна днес едно гадно стягане на гърлото..да видим.Веднага си направих чайче с мед .. Дано се размина този път  :oops:
Ами това е от мен засега .Отивам да се стопля малко в леглото-да погледам малко ТВ  :) Лек ден от мен и дано е много усмихнат-макар и на места да е дъждовен :)
А аз ви пращам малко дъжд от вирусчета  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро момичета, Краси благодаря ти за трапезката и аз съм на кафенца  :D, Мончи на мен ми е рано за тестче миличка, чак след 2 седмици, каквото такова, защото вчера мъжа ми замина на път, а и вчера беше май ову. при мен /поне по симптоми/, пък ще видим какво ще каже БТ.
ch-eliрадвам се, че ни наглеждаш  :balk_21:
Мони, Сари пазете милички, с тия ваши болни мъже, дано не се заразите
Фови, Гале, Снежи мноооооооооого стискам палци това да са вашите специаялни графики  :D :crossfingers: :crossfingers:
Та Снежи , Монито е права кога ще правиш тест  :)  :ask:
Хайде лек ден от мен и успех на ловуващите, а на всички останали да се похвалят с +++ тест  :D
Здравейте милички,надявам се че всички ст добре.

Вчера излизахме с мъжа ми,изпаращхме негов приятел, който ще заминава да плава. Бяхме на заведение, после на дискотека... Е та--направих шоу в дискотеката.. както си стояхме, почнаха леко да ми се подкосяват краката..седнах на един стол, почнаха да ми шумят ушите, не можех да си поема въздух..И от цялата паника станах--пред очите ми черно, напипах си чанатата, взех якето и с целия си акъл тръгнах да излизам..ама не мога да кажа на мъжа ми, тъй като не мога да дишам..и само го бутам бутам да тръгне с мен..и в същия момент на едни стълби като тръгнах да се свличам...та съм припаднала.. Беше много гадно, всички ме мислеха за някоя пияна пикла...дето не е могла да се контролира..Та занесоха ме на едно диванче, изляха ми една чаша вода, и изведнъж се свестих..и ми беше супер добре..Изпих една кола и викам АЙде към нас.. Прибрахме се..кръвното ми беше 90/50 и пулс 84.. и то след колата.. Колко ли е било като съм припадала.. Момичета страшно се притесних, тъй като за пръв път ми става така.. Някой има ли идея защо се получава :(

*
Привет, момичета!

Красито, прекрасна трапезка, мила, веднага сядам. А за вещухата не се ядосвай, нека новото начало е успешното за вас :goodluck:

Рени, случват се такива неща, вероятно е нещо моментно, важното е че бързо си се възстановила.
ch-eli, радваме се, че си добре.
Сари, Мони, пазете се, а така, на топло пред тв-то.
Жени, дано сте го пресрещнали яйцето :wink:
На мен ми е рано за тест, чак след 27-ми ... ако се наложи ...
Ама има някои дето скоро не са влизали тук и май трябва да правят вече тестче  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

Хубав ден от мен, хайде отивам да понаготвя нещо като за неделя.
Прегръдки за всички :grouphug:
Рени,аз като малка получавах такива припадъци,но така и не можаха да установят от какво са.Най-логичното им предположение беше,че рязко изравнявам границите.И май е било на нервна почва(като се замисля,тези припадъци ги получавах,когато имахме контролни и изпитвания).Не го мисли много,дано е било нещо инцидентно.
[/url]
*
Привет и от мен.
Преди малко се прибрах от село и веднага сядам да ви видя как сте.
Виждам малко пусто и тук, но предполагам че всички сте се насладили на хубавото време през почивните дни.
На всички очакващи да видят така заветните две чертички, стискам много палци. Дано всички да ни зарадвате.
На всички останали също желая късмет.
За ловуващите ви поръсвам с една доза  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: за късмет през ловните дни.
Хубава вечер ви пожелавам на всички.

Мили приятелки,и тази седмица изтече,тааа предложението ми е да пусне темичка Сара,че май не е или някой друг ако вие желаете де :))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Ехооо, момичета... май работата с пускането на тема си остана висяща Иси.... osi_10

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Ехооо, момичета... май работата с пускането на тема си остана висяща Иси.... osi_10

Извинявайте не съм видяла изобщо за моето име че сте писали за темичка...И ако знаех щях да стана раничко...Само че съм на работа и темата мога да я пусна със сигурност другата седмица(когато знам от раничко  :oops:) просто сега ставам да нанеса в графиката и имам точно 2 минути..
Леле как се оплетох-моля за извинение-Мони и Иска-не ми се сърдете..