Здравейте и благодаря на всички, писали в темата и дали ми поне малко надежда, че този път ще порасне моето бебе. За съжаление плодния сак не нараства и ми предстои за втори път абразио след мисед(6-7 седмица. Аспирин приемах всеки ден от 15-ия ден на цикала, но не помагна явно. Дали имам шанс при терапия с аспирин и фраксипирин при евентуална следваща бременност?
Искам да Ви помоля за съвет отново. Искам да си направя цялостни имунологични и генетични изследвания, а не както до сега на парче - един показател тук, друг там и да няма, от кого да получа адекватна помощ. Къде е най пълно изследването и кой може да ме спаси от трети мисед, понеже не ми се живее вече ....Има ли нужда от цветна снимка и хистероскопия, при положение, че забременявам спонтанно и миседите са ми без никакви признаци и кървене в ранни седмици- 11 и 6? Имам ли нужда от спермограма, има ли качествени показатели на сперматозоидите и яйцеклетката,които да повишават вероятността за мисед? Трябва ли да мисля за инвитро или икси?