0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ето и моята графика
« Отговор #260 -: Януари 11, 2011, 20:42:44 pm »
Лиони горе главата мила,много стиснати палчета от мен  :crossfingers: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #261 -: Януари 30, 2011, 14:58:42 pm »
За първи път имам що годе нормална графика, с по ниска Т в първа фаза, вие какво мислите момичета?
*
« Отговор #262 -: Януари 31, 2011, 11:09:40 am »
Мисля, че БТ като цяло ти е по-ниска от другите месеци. В ЛФ също не е много висока, разницата е около 0.25-0.3, но сигурно още ще се вдигне бт.
« Отговор #263 -: Февруари 01, 2011, 18:47:41 pm »
Здравейте момичета, за пръв път пиша, но иначе чета всеки ден и по много от темите във форума. Ние правим опити за бебе от юни миналата година и сега, като чета темата на Льони за нейната графика - много ме развълнува ( от известно време се замислям да си купя термометър и аз да я меря тази температура) ... Льони, исках само да ти кажа че стискам силно палци този месец да е последния, в който ще мериш  :wink: после вече само да помагаш за анализа на други графики  :)
« Отговор #264 -: Февруари 01, 2011, 19:17:41 pm »
Здравейте момичета, за пръв път пиша, но иначе чета всеки ден и по много от темите във форума. Ние правим опити за бебе от юни миналата година и сега, като чета темата на Льони за нейната графика - много ме развълнува ( от известно време се замислям да си купя термометър и аз да я меря тази температура) ... Льони, исках само да ти кажа че стискам силно палци този месец да е последния, в който ще мериш  :wink: после вече само да помагаш за анализа на други графики  :)
Благодаря ти Антония, дано и при теб скоро нещата да се оправят,
Направи си и ти графика, с удоволствие ще ти помагам. Тук научих много и имам много подобрения откакто пиша във форума, момичетата са много мили, а и само ако имаш графика и мериш БТ може да се разберат много неща
Целувки на всички  :grouphug:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #265 -: Февруари 02, 2011, 15:27:18 pm »
Лионче много хубава графика миличка, и този спад на 5-ти ден след О също много ми харесва. Стискам ти палци мила. Както се казва "А ДАНО"  :crossfingers: :bfp1:

*
« Отговор #266 -: Февруари 02, 2011, 16:40:01 pm »
Браво Льони,супер е БТ!Той вит.Е си знае работата :wink: :crossfingers: :bfp1:

*
« Отговор #267 -: Февруари 02, 2011, 16:46:45 pm »
Миличка страхотна графика. Много стистак палци да сте успели, пък така като гледам сте  :D
« Отговор #268 -: Февруари 02, 2011, 19:33:48 pm »
Благодаря момичета и аз много се надявам, за първи път имам Т 37.2 в графика, дано остане така по дълго
Целувки на всички
« Отговор #269 -: Февруари 02, 2011, 20:55:22 pm »
Льони прекрасна е миличка температурката
едни палчета и от мен  :crossfingers: :bfp: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #270 -: Февруари 03, 2011, 09:07:02 am »
И от мен имаш 4 стиснати палеца.
Много хубава графика- пу-пу-пу.
yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
« Отговор #271 -: Февруари 03, 2011, 20:31:05 pm »
Страхотна графика Лиони, стискам ти палчета :-)

« Отговор #272 -: Февруари 20, 2011, 15:00:53 pm »
Момичета, ние за този месец спириме опитите - ще се лекуваме. Имам лоша цитонамазка, възраление в цервикалния канал. Ще слагам свещички 12 дни и мъжо ще пие лекарства.Никакъв секс  :(. След като ми дойде  ще пускам нови хормони и цитонамазка и ако всичко е ОК следва цветна снимка. За сега няма да меря БТ.
 :bighug: на всички
« Отговор #273 -: Февруари 20, 2011, 15:26:22 pm »
Ех, Льони, твоята графика беше първата която видях като почнах да чета из форума и бях сигурна че късметът ще е с теб, вътрешно го усещах .... Значи, рано или късно ще се случи  :balk_600: сега си почини - и физически и психически (ако можеш, де, щото и тва не е лесно... ама е добре).  :bighug:
*
« Отговор #274 -: Февруари 22, 2011, 16:27:36 pm »
Lioni_R пожелавам ти на цветната снимка да не открият нищо лошо и след като премине лечението за подновите бебеправенето и то да бъде с голям успех. :) :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #275 -: Февруари 22, 2011, 21:13:00 pm »
Lioni_R пожелавам ти на цветната снимка да не открият нищо лошо и след като премине лечението за подновите бебеправенето и то да бъде с голям успех. :) :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Миличка аз се надявам да не се стигне до снимка, а ако се наложи - каквото стане. Да ви кажа момичета от два дни не меря БТ и спя по спокойно, преди бях под напрежение да не се оспя, да не закаснея с меренето и така, а сега не бързам за никъде но пък нямам никакво настроение тези дни, непрекъснато ми се плаче, криво ми, все едно не съм аз....
*
« Отговор #276 -: Февруари 23, 2011, 13:44:21 pm »
Лионче, я горе главата1 Какви са тези меланхолии? Знаеш че каквото и да стане ние сме с теб :)

« Отговор #277 -: Март 09, 2011, 20:18:15 pm »
Ма миличка слепи ли са тези наши съфорумки та не са ти видели прекрасната графика ?
ЧЕСТИТО , много се радвам за дългоочакваните от теб две чертички, бъди здрава и спокойна и приеми една ОГРОМНА предръдка от мен ! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #278 -: Март 09, 2011, 20:42:27 pm »
Ооо каква страхотна новина , честито мила , лека бременност и едно здраво бебче на финала.
« Отговор #279 -: Март 09, 2011, 21:38:23 pm »
Благодаря момичета, да ви се връща, а съфорумките ми честитиха седмичната тема