Здравейте на всички,
След дълго отсъствие от форума/поради странство - стояхме 2 мес. в София след което и до Варна стигнахме - инъче съм от Бургас/ се надявам вече да мога да се включвам по-активно.
Първо искам да ви благодаря за хубавите пожелания. Специални благодарности на Мари-ал и Цвети 75 - за моралната и на-вече телефонна подкрепа, чрз която ми вдъхваха много сили - момичета
.
И сега да дам пресни данни за вече порасналите моми - след няколко дена правим 3 месеца. Малките сладурани на мама - Ивайла
и Златина
са вече по близо 5 кг., а мъника Василена
е вече 4кг. Всички са добре - минахме през всички необходими контролни прегледи като естествено ще продължаваме да ходим на контролни прегледи за каквото е необходимо. Вече гукаме и се оглеждамде така, че мама ги занимава във времето когато будуват, а то вече почти по всяко време някой е буден /режима им взе да се разминава вече/. Мъчат ни стахотни колики до рев - това ми е най-големия проблем, че не мога да им помогна - давам им какво ли не ама не помага. За сега се гледахме без бабите и за това ми беше трудно, но вече активно ги включвам в режима им /до сега бяха малки и не се решаваха да помагат много-много - беше ги страх да останат сами с бебетата и при вески звук на бебе - не рев дори - се шашкаха/.
Пропуснах да кажа, че каката ни е много щастлива и много ни помага - бебките я обожават.За тати няма нужда да споменавам, че всичк жени в къщи са му слабост - е те са пет -
.
Ами това е при нас за сега. Пожелавам много късмет на всички момичета и много хубави вести да се чуват
.
И обещавам
да не ви забравям и да се включвам отвреме на време /когато спят бебките - макар и трите рядко да спят едновременно/.
Целувки
Котана