0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Замислям се за инвитро
« -: Октомври 13, 2010, 12:08:28 pm »
Здравей те , на всички. Вече 3 години правим опити да забременея, но резултат няма.Имах киста на яйчника и ми отстраниха едия яйчник и част от другия.Лекарите ми казват че всичко ми е наред и няма място за претеснение.Ама то си е направо за претеснение. Моя приятел си направи изследвания , при него всичко е наред. Замислям се за инвитро,толкова много искам да имам дете.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Re: Замислям се за инвитро
« Отговор #1 -: Октомври 13, 2010, 12:40:10 pm »
Време е да се насочиш към специалист. Ще ти направят нужните изследвания. Не е казано, че непременно се нуждаеш от ин витро. Проблемът може да е решим с малко помощ.
« Отговор #2 -: Октомври 13, 2010, 12:49:07 pm »
И аз мисля като Мира,обърни се вече към добър специалист в областа на репродуктивните проблеми и от там ще стане ясно какви стъпки са нужни във вашия случай :).Успех и не унивай :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #3 -: Октомври 13, 2010, 13:05:08 pm »
Мила искам да ти кажа че аз допреди година си мислех че едва ли не само ин-витро процедурата е решение за "проблема" ми.Проблем,който се оказа в последствие че не е съществувал! истината е една-преди да си направиш каквито и да е изследвания,каквито и да е разговори с доктори,не можеш да твърдиш че това е твоето "спасение" :) Всички искаме деца-просто при някои става по-лесно(аз не съм от тях),а при други отнема малко повече време. :) Потърси специалист и направи каквото трябва и дано имате успех и не се стигне до ин-витро. :) Ако пък се стигне няма проблем-колко мами си имаме щастливи именно от такива процедури :) Всичко което ни приближава до целта да станем родители си струва :) Успех
« Отговор #4 -: Октомври 13, 2010, 14:49:04 pm »
Обиколила съм толкова много лекари, че вечче незнам къде да отида и кои да ми помогне на мен също не ми се иска да се стига до инвитро ,но имам ли избор.Толкова силно го желая , че съм готова на всичко.
*
« Отговор #5 -: Октомври 13, 2010, 15:02:10 pm »
Пиши от къде си, за да те насочим към утвърдени специалисти по репродуктивни проблеми.
« Отговор #6 -: Октомври 13, 2010, 15:05:35 pm »
от Ямбол
*
« Отговор #8 -: Октомври 13, 2010, 18:38:55 pm »
След две години опити за бебе и никаква яснота за причините на неуспеха им, е ясно, че не сте попаднали на добър специалист.

Не се настройвай предварително за ин витро. Не се предприема такава процедура така лесно. Възможно е проблемът да е малък и лесно преодолим. Вярно е, че все повече семейства в България страдат от репродуктивни проблеми, но само за малка част от тях решението е ин витро.

Направете отново важните изследвания - спермограма, полови хормони, следене на овулация чрез ултразвук и изследване на проходимостта на тръбите. Но се обърнете към специалисти по стерилитет, ileini ти е дала координатите в горния пост.

« Отговор #9 -: Октомври 13, 2010, 20:43:42 pm »
Благодаря ви за полезната информацич която ми дадохте.Разгледах много добре саита които ми пратихте, и определено ще посетя една от клиниките.Благодаря ви много
« Отговор #10 -: Октомври 21, 2010, 18:24:20 pm »
Днес си записах час в клиниката на Д-р Щерев, на 27 сряда сам на преглед.От сега почнах много да се претеснявам, дано всичко да е наред, проблема ми да е малак.