0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

novo na4alo
« -: Септември 11, 2010, 13:18:02 pm »
zdraveite na vsi4li.
niaka si opitvam d po4na na novo.mislia che do niakadese polu4ava,samo mi llipsva beb4o imam silno jelanie da zabremeneia otnovo sled zagubata mi.maja i kazva che imame vreme no na men mi seiska o6te sega bez da chakam,obvzeta sa ot tazi misal.kak da go nakaram da si imame drugo beb4e,kak da go izlaja. :wink:д

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 14:41:35 pm от evro »
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: novo na4alo
« Отговор #1 -: Септември 13, 2010, 15:49:50 pm »
Аз не обичам тема без отговор. То и темата си я бива де.
След аборт, има време което трябва да мине. Няма кой да лъжеш, то си е за теб. Искаш дете, бъди отговорен и зрял човек. Всички искат да стане на мига. Хоп решили и точно в този момент всичко трябва да е налице. Искаш ама няма казвам аз.
Всяка една от нас е чакала, други още чакат.На всички им е трудно, особено ако има и загуба. Но въпреки всичко, докато се тръшкаме и искаме и само за това говорим, живота продължава да тече. По добре го живей пълноценно и с усмивка, с това разбира се, прави каквото е нужно и за да имаш дете. Процедури, изследвания и т.н
Другия варянт е твоя, тръшкане и вманиачаване само в този проблем. Минала съм по този път, тогава избрах твоя начин. Сега съжалявам и избирам другия.
Поздрави и скоро да се сбъдне желанието ти.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
Re: novo na4alo
« Отговор #2 -: Септември 16, 2010, 10:49:57 am »
Лидия е напълно права. Няма кой да лъжеш, то си е за теб и бих добавила за бебетата. Не съм преживяла лично загубата на бременност, но от всичко което съм изчела в този и други форуми за проблемно забременяване единствено в случай на спонтанен аборт в много ранен период на бременността е допустимо без да се изчаква да се пробва за нова бременност. Във всички останали случаи лекарите препоръчват изчакване не за друго, а за да се възстанови организма и когато отново забременееш той да е на 100% на разположение на новия живот в теб и рисковете от лошо развитие или загуба на плода да са сведени до минимум. От сърце ти желая следващия път бременността ти да продължи 9 месеца и всичко с бебето да е наред.