На мен никой нищо не ми е искал. Предложихме на директорката пари за басейна, каза че е все тая дали ние предлагаме или тя иска. Не пожела да ги вземе. Басейна тече.
Тази година плуване няма да има.
Това ще го преживея някак си, но да пият чешмяна вода няма да го преживея.
Помолих да си я купуваме ние, ако трябва познати 5 човека ще взимаме за цялата група, пак не иска. Ще ни види някой и тя щяла да го отнесе.
Права е жената, пази си работата. Миналата година ние си взимахме водата, но някой се е оплакал, че се е охарчил с 10 лв за годината и са и направили предписание доколкото разбрах, да не купуват вода.
Трябва ми човек от РИОКОЗ да ми каже как да снабдя детето си с чиста вода, без да пострада жената при проверка. А ако звънна там ще питат от коя градина, що аз се интересувам и т.н в смисъл мога така да създам проблеми. Чудя се и аз какво да правя. Докато се чудя си пият чешмяната вода.
И понеже фирмата ни подлежи на проверките на 7-8 институции, вече ми писне от тях, цялата им боза и простотиите им.
Проверяват и те, сякаш като е написано е свършено. А проверяват дали е написано, не дали е свършено...
За филтърните кани, нещо казаха че нямат ефект. Ползва ли някой и доволен ли е. Какво ползва и от къде го е взел. Не съм се интересувала въобще.