Здравейте скъпи дами , имам нужда от вашето мнение и съвети . Преди половин година претърпях спонтанен аборт в 9та седмица ... Сега отново съм бременна , на 04.11.2012 би трябвало да влезна в 9та седмица .
От началото на тази ми бременност посещавам един и същ лекар , но не съм сигурна във неговата компетентност . Преди няколко дни ми заяви че трябва да ме види на 4D , за да може да види дали плода има сърдечна дейност , защото с тази техника не се виждало . Днес отново бях на преглед и той отново ми заяви че трябва да отида във неговия дом на 4D за да видел дали има сърдечна дейност срещу сумата от 50 лева , също така ми каза че на този преглед щял само да види дали има дейност плода , и нищо повече . До този момент този доктор не ми е казвам нито 1 какви са размерите на плода , в коя седмица съм , кога да се запиша на консултации и т.н. дори не ми и показва да го видя със собствените си очи , казва ми само едно "Ъхъ добре" ?!?!?!? .Попитах го задължителен ли е този преглед и не е ли рано ? А той ми отговори "Като се има в предвид това , което ти се случи предишният път , е задължително , и не е рано " .
Според вас този лекар не се ли опитва да изкара някой лев и да си избие ново-закупената техника , и възможно ли е да е видял сърдечна дейност , но да не ми е казал ?