0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ин-витро в Свети Лазар
« -: Февруари 03, 2010, 11:13:56 am »
Здравейте, дали някой, който е одобрен по фонда прави ин-витро в Свети Лазар? На мен там ми се струва много добро място, а и ме увериха, че мога да почна почти веднага след като имам одобрение на молбата, но ми се иска да разбера и да поговоря с някого, който вече е започнал там или има впечатления от инвитро дори и платено? Добър ли е д-р Лачев?
*

Sharky43

• **
  • 71
  • Не се предавам.
Re: Ин-витро в Свети Лазар
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2010, 12:02:27 pm »
Здравей Аби,

Аз съм в тази клиника - избрах я, тъй като съм й пациентка от 8 години насам (от предната ми бременност) и оттогава не признавам друго АГ.

По въпроса ти - в момента съм във ин-витро процедура, по не от фонда (не попадам в критериите по възраст), днес съм 2 ден след ембрио-трансфер. За резултата нищо не мога да ти кажа, най-рано ще знам в края на другата седмица, дали са се прихванали ембриончетата (вънаха ми 2).

Що се отнася до стимулациите и пункцията: д-р Лачев ми би сам инжекциите по време на стимулацията, а при пункцията доста ми е гонил единия яйчник - този в повечето фоликули - но го е достигнал и извадил и 3те яйцеклетки от него. До момента съм много доволна, но нали се сещаш - докторите ги съдят по резултатността.
*

Sharky43

• **
  • 71
  • Не се предавам.
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2010, 19:23:32 pm »
E, резултата е отрицателен.

Ако те интересува какво не ми е направило добро впечатление, пиши ми на лични.
*
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2010, 11:45:13 am »
Момичета, тьрсих много, но намерих много оскъдна информация за клиника Свети Лазар и д-р Лачев?! Защо е така - наистина ли е толкова зле както видях някои изказвания, или просто доволните не пишат (изключвам високите цени)? Моля, ако имате впечатления да ги споделите. Благодаря.