здравейте, момичета. силно съм претиснена от това, което се случва с мен и ви моля за вашето мнение. закъсня ми два дни и си направих два различни теста- и двата са положителни. Усещам напрежение в гърдите, кръстът ме боли често. Отидох при моя лекар на 4 ден от закъснението ми, той ме прегледа с вагиналния ехограф, като предварително ме предупреди, че може би нищо няма да се види, защото е твърде рано.Каза ми, че лигавицата на матката е набъбнала, но не вижда плодче в нея. Може би трябваше да започна от това, че това е втора бременност за мен, като първата завърши със спонтанен аборт в 14 г. с. При първата бременност се получи леко зацапване, за което по- късно разбрах, че е било имплантирането на яйцеклетката. сега зацапване няма и точно това ме притеснява. Дали има имплантиране и дали е задължително да има зацапване? Лекарят ми каза, че няма място за притеснение, но аз се притеснявам от извънматочна бременност. Той ми каза да отида на преглед след две седмици, но аз се опасявам да не е прекалено късно тогава. Моля ви дайте ми съвет какво да правя и кажете нещо повече за зацапването и по- скоро за неговата липса. нормално ли е 4 дни след закъснението да не се вижда нищо в матката? леарят каза, че плодчето е едва 1 мм. моля ви пишете