Да, Аля - права си - всеки трябва да си намери СВОЯ лекар. но това като че ли става много трудно.
Джам, сигурна съм, че за теб Конова е най-добрата, защото ти е помогнала, като е разбрала и разрешила проблема при теб.
Но дали това е така за всички?
Не съм съгласна, че в София няма добри имунолози, както и че едва ли не Конова е "откривателя" на репродуктивната имунология в България. Вероятно е много добра и е значително навътре в материята, но това не винаги е достатъчно. Аз се почувствах едва ли не "отсвирена" от нея и може би затова не я почувствах СВОЯТА лекарка. Не искам да разисквам в подробности въпроса защо според мен /и не само/ нейното мнение в случая не е правилното. На мен остава на своя глава /едва ли не/ да реша кои имун.маркери да направя, за да получа съответните доказателства за това дали съмненията ми /и не само мои/ са основателни. И тъй-като съм Тома неверни и свикнах да не вярвам в лекарите /поне в част от от тях/- по един или друг начин ще го направя....
Прави ми впечатление, че тук се спрягат едни и същи имена на лекари. А има много други, които не споменават, а също са много добри.