0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

djesi

Мнение за д-р Динчо Георгиев
« -: Февруари 16, 2006, 12:36:33 pm »
Някой може ли да сподели нещо за д-р Динчо Георгиев.Искам да отида при него на преглед и тарся мнения.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2006, 14:12:50 pm »
Аз не съм ходила, но преди време правих проучване за него. Много е добър.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Февруари 16, 2006, 14:49:27 pm »
за какво е добър?  :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Февруари 16, 2006, 14:50:15 pm »
За стерилитет.
Ето ЕДНА ИСТОРИЯ с щастлив край, благодарение на него.
Доколкото знам /може да се лъжа/ не се занимава с АРТ, но е добър диагностик.
« Отговор #4 -: Февруари 16, 2006, 18:36:19 pm »
аз го харесвам,с негова помощ ми се възтанови цикъла след аборт.Много е внимателен и обяснява,правих цветна снимка при него.Действа ми успокояващо прегледа при него, тръгвам си с надежда.
*
« Отговор #5 -: Февруари 17, 2006, 08:42:51 am »
д-р Георгиев е много добър специалист, но за операции в маточната кухина. Специализирал се е в това. Не смятам обаче, че за проблеми със стерилитета може да помогне. Иначе е много внимателен и позитивен човек. Благодарение на него и двата ми аборта минаха леко и се възстанових бързо без проблеми.
Но когато се установи втория път, че отново има спиране на сърдечната дейност на зароша, той извика за консултация друга докторка, която да напише какви изследвания трябва да си направя след аборта. Не беше много наясно с тези изследвания. И все си мисля, че след като знаеше какво стана с първата ми бременност, след като забременях втория път, трябваше нещо да предприеме. Може и да не съм права разбира се.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Февруари 17, 2006, 08:50:26 am »
Аз мисля, че е добър диагностик за заболявания на репродуктивните органи. Ако имаш органична причина за стерилитет мисля, че е добър.
*

Anonymous

« Отговор #7 -: Февруари 17, 2006, 09:17:04 am »
Juli7 били ми казала какви изследвания си правила,че аз имам 1 аборт заради спряла сърдечна дейност и ми се иска да направя повече изследвания.Благодаря ти
« Отговор #8 -: Февруари 17, 2006, 09:30:42 am »
az sam gosta
*
« Отговор #9 -: Февруари 17, 2006, 10:59:13 am »
Към Гост:
За необходимите изследвания има доста информация в този сайт.
Но все пак да ти кажа аз какво направих - отидох на консулатция в Майчин дом на 14 ет. Там има кабинети за генетична консултация. Там ми направиха схема за изследванията. Консултацията е 10 лв.
Какво правих аз: фактор 5, генетични изследвания на мен и мъжа ми, антифосфолипидни антитела, цитомегаловирус, токсоплазмоза, хормоални и вече генекологични - цитонамазка, хламидии, микробиология. Момичетата ще ти кажат и за още възможни изследвания. Порови се из сайта - има много информация.
« Отговор #10 -: Февруари 17, 2006, 13:13:05 pm »
Благодаря ти за информацията.Искам да те питам,ако ти се говори за това след изследванията намериха ли причина за 2та аборта
*
« Отговор #11 -: Февруари 17, 2006, 14:26:53 pm »
Не откриха причина за абортите. Но да ти кажа, предпочитам да знаех каква е причината за да мога да предприема нещо следващия път.
А на теб - успех!!!
*

Anonymous

« Отговор #12 -: Февруари 17, 2006, 15:31:30 pm »
ами приеми че е било лоша случайност и другия път всичко ще е наред  :D
*
« Отговор #13 -: Февруари 17, 2006, 15:52:02 pm »
:)
Re: Мнение за д-р Динчо Георгиев
« Отговор #14 -: Септември 28, 2009, 22:55:10 pm »
Динчо Георгиев е наистина добър хирург в областта на маточната кухина. Аз също правих проучване преди да му се доверя. Той ми откри миомен възел и ме оперира, а четири години след това ми направи секцио с първото ми бебе. Относно стерилитета, прави някакми изследвания и помогна на братовчедка ми да забременее. Но не знам доколко е специалист точно в тази област.
« Отговор #15 -: Юли 23, 2010, 15:17:13 pm »
кабинета му е на ул. Цар Асен 28 за същият доктор ли говорите?Какви са сените при него някой знае ли?Към него се насочихПроблема ми е свързан с дългата продължителност на цикъла :?Как ше се прегледам като съм в сикъл :(
« Отговор #16 -: Август 27, 2010, 14:04:21 pm »
Аз ходя от 7 години при него. Той ми откри липса на прогестерон в хормоните. За кратко малко ме размотаваше с едни възпаления, но в последствие смених около 20 лекаря и пак се върнах при него.Внимателен е и ми обяснява много търпеливо,освен това независимо дали е зает или не,помага и по телефона,ако нещо си се панирал. Сега се подготвяме за първи изследвания, т.к. изв.време бебето не идва и той много ме успокои в това отношение. Прегледът е 20 лв, но без ехограф. Микробиологията е 12.