0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

"Дългото очакване"
« Отговор #20 -: Април 18, 2006, 14:05:22 pm »
Съжалявам за избухването ми. Ставаше въпрос не за самото свършване, а факта, че има повтаряне.За самото повтаряне ми е притиснението,иначе свършването не ме притеснява щото..както писах е...айде да него казвам пак че ме е срам.
Да за бебе да, но както казах въпроса ми е свързан поради факта че имам изв.брачна връзка /за която си има причина/ Та мисълта ми е от нея да не се получи грешка.А мъжа ми има проблеми със спермата, секса и не ми се говори за това
*
"Дългото очакване"
« Отговор #21 -: Април 18, 2006, 14:15:21 pm »
Госте, за съжаление грешките се получават точно, когато не искаш. Затова по-добре взимай предпазни мерки. Това, че свършването не е там, не означава, че преди това нищо не е попаднало на точното място в неподходящия момент.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Anonymous

"Дългото очакване"
« Отговор #22 -: Април 18, 2006, 14:20:12 pm »
Благодаря ти white!
Дано всичко е да е наред и да няма грешки.Аз се уплаших като си видях пика на LH и факта че имаше два акта. Ми ще си стискам палци всичко да е наред и да няма издънки.Ще заложа на това, че ако нещо се е изпуснало то е в мн. минимално количество, а може и нищо да не се изпускало:)
Багодаря отново! Повече няма да Ви занимавам с това. Желая Успех на всички и пожелавам висчки да станат Майки! От сърце Ви го желая! :wink:
*
"Дългото очакване"
« Отговор #23 -: Април 18, 2006, 14:21:52 pm »
Да ти се връщат тъпкано пожеланията.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
"Дългото очакване"
« Отговор #24 -: Април 18, 2006, 15:01:11 pm »
Цитат на: Anonymous
всъщност самото свършване става :oops: ....анално....ох че ме есрам :oops:  :oops: още веднъж се моля да ме извините..Много ме е срам.. :oops:

а защо правиш неща, от които те е срам. странно.....
*
"Дългото очакване"
« Отговор #25 -: Април 18, 2006, 16:18:42 pm »
Цитат на: Anonymous
имам изв.брачна връзка /за която си има причина/ Та мисълта ми е от нея да не се получи грешка.А мъжа ми има проблеми със спермата, секса и не ми се говори за това

А няма ли вариант да се опитате да решите проблема заедно със съпруга ти?Защото,дори физиологично проблемите да са у него,то тези проблеми са общи и те няма да се решат "навън".Ако пък това ти е крайно неприятно-просто се разведи,за да нямаш угризения :BangHead:
*
"Дългото очакване"
« Отговор #26 -: Април 18, 2006, 17:56:43 pm »
Към ГОСТ.

Ами възможно е да се получи, възможно е и да не се получи.
Това само към края на цикъла може да стане ясно със сигурност.

Винаги има вероятност да има някой и друг пъргав сперматозоид, който е избягала преди основната групичка от събратята си.... както и такива които остават в каналите след семеотделянето.

При такива актове, когато имаш големи съмнения от "изсънка" има хапчета които се вземат до 24 часа след акта. При теб май за този вариатн е вече късничко.

А, щом имаш постоянен партньор (връзка казваш, все пак.... значи не е инцидентно) .... е хубаво да вземате мерки. Презервативи, спермицидни гелове на Фарматекс има.
Не можеш да разчиташ на това кога си засякла овулацията, защото сперамтозоидите живеят около 5 дни в средата... очаквайки появата на яйцеклетката.
Нито смятам че е разумно да се разчита на това, че някой е Голям Пазител.

Пожелавам ти да нямате неприятни изненади...
Но е редно да помислите сериозно за предпазните мерки.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

Re: "Дългото очакване"
« Отговор #27 -: Август 04, 2010, 08:14:05 am »
zdraveite na vsi4ki ot tozi forum Mislq 4e tuka trqbva da si zadam moq vapros izvinqvam se ako ne mue  tuka mqstoto Interisuvam se pri povtarqne na poloviq akt imali vazmojnost da se zabremene
« Отговор #28 -: Август 04, 2010, 08:59:42 am »
Здравей!

Зависи от каква гледна точка питаш :wink:

Ако целта ви не е забременяване - да има вероятност да се забременее.
Ако е обратното - да, но по-малка, един път е достатъчен стига да е в точния момент :wink:

П.П. Ако обичаш пиши на кирилица или ползвай кредора.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #29 -: Август 05, 2010, 16:14:07 pm »
Здравей!

Зависи от каква гледна точка питаш :wink:

Ако целта ви не е забременяване - да има вероятност да се забременее.
Ако е обратното - да, но по-малка, един път е достатъчен стига да е в точния момент :wink:

П.П. Ако обичаш пиши на кирилица или ползвай кредора.

Благодря ти много ми целтани не е бебе точно в този момент ма май е станало днеска си правих тест за брменност но е твърде бледа втората черта
« Отговор #30 -: Август 05, 2010, 16:31:17 pm »
И бледата чертичка си е положителен тест.
Каквото и решение да вземете, го обмислете добре.  yahoo_17

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #31 -: Август 05, 2010, 16:46:01 pm »
благодаря ако и втория тест е положителен ще се похваля
*

delfinche

• 213
  • чакам те ангелче мое
« Отговор #32 -: Август 17, 2010, 12:08:01 pm »
Привет и от мен, :)И моят док ми каза ,че при наличие на овулация и дните когато е най -вероятно да стане бебо,се препоръчва не всеки ден да се прави секс,а през ден.Какво мислите по въпроса? :goodluck:
« Отговор #33 -: Август 21, 2010, 12:31:14 pm »
Ох,май всички лекари са на различно мнение
[/url]
« Отговор #34 -: Август 25, 2010, 16:30:53 pm »
Здравейте,
на мен лекаря също ми каза да се прави секс през ден, и от хилядите страници, които изчетох вече, попаднах на същото...като разглеждам графиките на другите, направо се изумявам и се чувствам непълноценна в това отношение. :( Дано и с по=рядки контакти в точния момент, нещата да се получават.
*
« Отговор #35 -: Август 25, 2010, 19:53:48 pm »
Здравейте,
на мен лекаря също ми каза да се прави секс през ден, и от хилядите страници, които изчетох вече, попаднах на същото...като разглеждам графиките на другите, направо се изумявам и се чувствам непълноценна в това отношение. :( Дано и с по=рядки контакти в точния момент, нещата да се получават.

Лекарят ти е прав. Изобщо не се коси, че не правите секс маратон дни наред. Сперматозоидите имат преживяемост до 4-5 дни.