0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Антибактериален спрей за климатик ?
« -: Октомври 10, 2009, 09:52:44 am »
Момичета понеже знам, че сте неизчерпаем източник на информация, ще може ли да ми дадете инфо, от къде мога да си закупя такъв спрей. Тук в Бургас се отрепах да търся от пролетта, обаче ме гледат ей така  8O 8O и въобще не са и били чували за такъв. Ако някой ползва, да сподели марка, от къде мога да си го закупя и ей такива неща.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

Re: Антибактериален спрей за климатик ?
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2009, 10:35:14 am »
Проверявала ли си в Техномаркет? Миналата година бяхме купували такъв и мисля, че там го намерихме. Виж и тук http://www.hygiene-bg.com/products/cat4/digital_air_freshner_dispenser.htm
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 10:39:58 am от rositka13 »
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2009, 14:54:18 pm »
това последното от линка на rositka13 го има в кауфланд (около 14 лв беше), преди 2 седмици го купихме
*
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2009, 15:28:44 pm »
Много благодаря, още ще търся този антибактериален спрей, ако не го открия, ще купя от он лайн магазин. Още веднъж благодаря.

*
« Отговор #4 -: Август 30, 2010, 18:07:51 pm »
доста отдавна не е писано тук, но се надявам някое от момичетата, които са писали да ми отговори  :oops: При нас също се появи някаква странна миризма - не е на чорапи, а по-скоро на леко мухлясало, когато пускам климатика. до сега го ползвахме предимно за отопление, но в най-горещите дни го пусках за по няколко часа и тогава усетих миризмата.
Та да ви питам - някой ползва ли антинбактериалният спрей и има ли файда? днес го видях в Кауфланд и взех един, дано не съм сгрешила с покупката  :?
« Последна редакция: Август 30, 2010, 18:11:36 pm от dianka »
« Отговор #5 -: Август 30, 2010, 19:11:31 pm »
Ехаааа добре че има и такава тема!
Когато идваха момчетата от профилактиката са ни оставили и спрей за почистване. Тогава ги е посрещнала свеки и иначе би разпитвала, но в този случай не е попитала как се ползва. А опътването е на някакви сранни китайски айроглифи, които естествено не владея. Така, че моля просветете ме че не смея да го използвам къде се ръси, как, от какво растояние, цапа ли и от къде тече излизащата мръсотия и изобщо каквото се сетите че е важно да се знае????
Благодаря ви!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*
« Отговор #6 -: Август 31, 2010, 16:56:37 pm »
*snezhinka* ето нагледно какво се прави - http://vbox7.com/play:d4b3d2ef&start=263&r=emb

Изпръсква се целия флакон наведнъж върху питите (при изключен уред).
След това трябва да го пуснеш само на режим охлаждане за около час. После може да го пуснеш вече на какъвто режим искаш.
« Последна редакция: Август 31, 2010, 17:02:42 pm от Liteto »
*
« Отговор #7 -: Август 31, 2010, 17:34:33 pm »
Като четох форума на маниаците на климатици, се препоръчва два пъти годишно преди смяна на режим, да се чисти по този начин със спрея. Даже те повече го разглобяват от това, което е показано на клипчето.
Аз го пробвах, но ми отидоха два флакона първият път, но защото вече го бяхме пускали месец на режим охлаждане, а тогава е най благоприятната среда за гъбички, бактерии и каквото си щете. А и явно е бил доста задръстен, защото се наложи повторно да пръскам. Като пръскате, сложете найлон или нещо под климатика, че капе доста.

П.П.Много ме кефи като пръскам и да гледам как нещо само съска и се самопочиства, без търкане и т.н.
« Последна редакция: Август 31, 2010, 17:36:55 pm от Perdeto »

*
« Отговор #8 -: Август 31, 2010, 19:16:02 pm »
П.П.Много ме кефи като пръскам и да гледам как нещо само съска и се самопочиства, без търкане и т.н.
Ооо, тогава и аз ще участвам. Мислех да оставя това удоволствие на мъжа ми, но щом има такива екстри, ще се включа, стига да съм на линия де  :lol: