0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: + тест и кървене
« Отговор #40 -: Октомври 08, 2008, 10:34:17 am »
рАЙЧЕ, скъпа ти си ми пътеводител сега ,ще се престраша няма накъде ама сега ми предстоят още процедури , пък се притеснявам и зимата да пътувам знаеш колко ми е далеч Плевен нали а имам доста вливания да правя :lol:.Но пак живот и здраве времето ще покаже ,сега ще стискаме палци при теб всичко да е наред  :wink:Пиши какво става!
« Отговор #41 -: Август 07, 2010, 15:53:45 pm »
Здравейте от няколко дена постоянно чета за положителен тест и след това кървене.На мен ми се случи преди да ми е дошъл м.ц. Получих леко кафеникаво течение  и колежката ми каза,че може би съм бременна да си направя тест.Това ми се стори  малко налудничаво защото вече съм с 10 г. стерилитет и си приготвям документите за инвитро,но любопитството ми наделя.отидох и си купих 2 теста.Направих единия  и + после направих и втория и той беще+ след 2 дена направих и 3 и пак същият резултат.Отидох на гинеколог и не видяха нищо освен малка точица,която не можеше още да се оредели като бременност защото все пак нямах закъснение в цикъла.Изписаха ми ударна доза дуфастон и след 1 седмица трябваше да отида на преглед,но реших да си направя още един тест и той се оказа - направих на другия ден още един и пак - лекарката ми каза да спра лекарствата ,че ще ми дойде цикъла.Така и направих ..имах 2 дена кървене,но мн по оскъдно от м . ми цикъл и сега в крайна сметка не знам какво ми е.Дали съм бременна или не... :(
*
« Отговор #42 -: Август 07, 2010, 22:24:22 pm »
Направи кръвен тест на бета ЧХГ.