0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Търся помощ за приятелка
« -: Август 07, 2010, 01:01:49 am »
Имам приятелка с проблеми в износването и търся помощ за нея. Моля ви да помислим заедно как да помогнем на момиче, което се бори за да стане майка, но рядко чете из форумите. Момичето е правило 7 пъти инвитро, два от които със замразени ембриони. Отрязани са й тръбите, за да се застраховат срещу хидросалпингс, с хистероскопия е отстранена преградата разделяща матката на две матки и веднага след това забременява - 2 пъти, втория път ембриона се разделя и е била бременна с еднояйчни близнаци, но и двата пъти в края на втория месец спира сърдечната дейност на бебетата. Правила си е генитични и имунологични при Конова преди около 3г. и уж няма нищо, но е била на фраксипарин и двата пъти. Мъжа й отказва да си направи генетични. Каква може да е причината за абортите? Какви изследвания да си направи тя и как да успее да убеди мъжа си да си направи изследвания и ако случайно при него има генетични проблеми това може ли да е причина за абортите и какво може да се направи, за да бъде успешна евентуална следваща бременност.
*
Re: Търся помощ за приятелка
« Отговор #1 -: Август 07, 2010, 12:34:43 pm »
Според мен трябва да повтори имунологичните.Нека да попита лекаря си за неупоген.Дано да се включат повече момичета с идеи.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Търся помощ за приятелка
« Отговор #2 -: Август 07, 2010, 13:00:11 pm »
Докато мъжът й не си направи изследвания, няма смисъл да се коментира каквото и да е, според мен.
Честно казано, не мога да проумея що за човек трябва да си, за да не искаш да помогнеш на човека до теб да не минава през целия този ужас....Извинете ме за отклонението, но за мен това е безумно, садистично и малоумно....
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!