0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро, момичета. В неделя сутрин много рано сте станали. Е то не че и аз не се събудих в 6 часа, ама досега си лежах, че не ми ставаше. :)
Стискам палци за положителни тестчета. :D
Поздрави и хубав неделен ден.

*
Ехааа, вирусчетааа :D
Пльооос -  :D :D :D Благодаряяя! :D
Тити, да поспя мила, ама като не мога! :? Вече всички кокали ме болят и не мога да лежа дори :D Приятна почивка с майсторите :wink:
Сари, дано мила, амааааа май май нищо не се е получило  - нямам симптоми за нищо освен за гадината :? Знам ли??? Ще видим на кръвният тест какво ще отчете :)
ПП: Чокии, стискам палчета, мила! :D
« Последна редакция: Юли 25, 2010, 10:02:32 am от petqst »
*
Пете, на мен ми казаха че дори и да си бременна като наближи датата на М имаш симптоми като да ти дойде. И при една колежка която сега е бременна е било така. Чакала е М, ама накрая две черти. И майка ми когато е забременяла с мен също е имала симптоми на М. Пък то съм била аз  :D.
Така че споко. Стискам много палци и на ръцете и на краката дори.  :goodluck: :bighug:

*
Добро утро, милички,

Е, надявам се да си имаме една наистина прохладна неделя.

И много ви се моля, зарежете всички взиранки в симптоми и БТ, знаете, чудесата се случват, и вярвам, ще се убеждаваме в това отново и отново  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Хубав празник на всички, които са благословени с името АННА
  :balk_14:
*
Добър ден душици, ние снощи имахме гости и тая сутрин трябваше да ги изпратя, но се надявам да е останало кафенце и за мен  :wink:
Чоки, Пете стискам палци
А и нан всички останали  :bighug: :goodluck: :crossfingers:
*

    ioly

  • ****
  • 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте бе ранобудничкииии  :P Е, аз ставах след меренето на БТ в 7часа ама после като съм заспала и ...ей чак сега ставам./а мога и още да спя /. И аз се цопвам под вирусите, щотоооо...  :bubblebath:  :P Гальонди  :crossfingers: чакаме новини. Тити, твоята графика е много хубава, ама сърчицата не си ги попълвала или мъжа ти е надалеко пак? Щото така като я гледам силно се надявам просто да си ги скрила от нас.
Аз вчера си се погадих доста след обяд, а след като обядвах и повърнах.Дано да не е от жегата и от гадното кафе, което пих по едно време...Даноооо. Днес съм мноого доволна от БТ и стискам палци следващата седмица, втория списък да се прехвърли целия в третия

Пожелавам ви прохладна неделя и много лИбоФ  :lol: :bighug:


*
Здравейте сладурани .
Петенце както винаги домакиня -мерси за кафенцето .
И аз се цопвам във вирусчетата ,дано са ми на късмет  :bubblebath:
Късмет на всички ,НЕчакащи и ловуващи . :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
Здравейте,момичетаааа, :D Аз ще си пийна първо от кафенцето,че днес не съм пила още.Завърнах се вече с мускулна треска на краката и мазоли на ръцете,но си струваше.Отпочинах си психически,пък и рибка доста хванахме,само дето аз съм алергична към нея,но както и да е.
Благодаря ви за подкрепата,момичета,но до колкото ми е известно,ако дуфастона се пие преди О.,я пресича,така че май и този месец ще си останем само двата с моето мило,а дано от другия вече сме поне трима  :wink: Пожелавам го и на всички вас,момичета.
Хайде,лек,спокоен и прохладен ден от мен.
[/url]
Добър ден  :D

Като гледам пак само най-редовните са тук :wink:
Ние днес ходихме за рибка с мъжа ми, той се прави на рибар, а аз се препичах като гущерче на тетраполите :D. В тая жега така ми се искаше да се топна във водата, но тази година ми е забренено къпането в морето :?, ама здраве да е, и на сухото е ок, като мирише на море :D

Пете, да не те чувам да говориш така, че нищо не се е получило! Напълно е нормално да се чувстваш като преди цикъл, аз с дни наред ( 3-4 преди теста и долу-горе толкова след него) имах чувството, че ще ми дойде ама всеки момент, на моменти така ме свиваше корема, че си мислех, че като стана и ще цъфна веднага и никакви други симптоми само ПМС.
Така че продължавам да стискам здраво палците :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Естествено, че само най-редовните сме тук  :lol: :lol: :lol: цоп - къде без мен? И аз искам моренце поне да ми замиришеееее, ама няма  :( - моренцето в момента спи в леглото си  :wink: :lol: :lol:
Чакайте сега да си призная, че аз съм благословена с името Анна и въпреки, че празнувам на 09.12. щом пък сте рекли ще взема да почерпя!!!

*
Добър ден ранобуднички и поспаланки :D При мен е още добро утро, де  :lol:
Аз се отказах да правя тест днес, защото снощи ми зацапа, и така беше се засилило, че днес си мислех, че ще съм "цъфнала" сутринта 100%.. Уви, днес няма нищо..ще има да се точи поне още един ден! Снощи гледах едни деца, на гости на хотела,в които работя, и до 1 сутринта бях при тях, днес в 6:30 като си чух алармата за работа и ми се "дорева" :balk_153: С удоволствие щях да си поспя ако можех :)
От мен приятна Неделя  :hello:

*

    ioly

  • ****
  • 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Ани, честит имен ден мила. Да си жива и здрава и все такава чаровница.

Ахито- не е вярно, сигурна съм, че не е.Когато първият месец от схемата на моя доктор не даде резултат, той каза- значи трябва да засилиме приема на Дуфастон и ми го изписа от 5-ти ден на МЦ. Не вярвам ако спира овуто, той да ми го включи от тогава в схема за забременяване.

Пете на мен казваш да не се отказвам, а ти я гледай какви са тези думички. Просто са послушни бебоците и не те тормозят много.

Гальонди дано да спре това зацапване, дано- нали има и такива случаи безброй.

Елегансче- няма как- ще стискаааш


*
Анизи, честит имен ден. Да ти е живо и здраво името.
Поздравявам и всички които празнуват. :balk_14:

*

    titibar

  • ****
  • 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Тити, твоята графика е много хубава, ама сърчицата не си ги попълвала или мъжа ти е надалеко пак? Щото така като я гледам силно се надявам просто да си ги скрила от нас.


Не мила,сърчицата просто липсват.Мъжо няма да го има поне още 2мес.Тя затова и графиката ми ти харесва защото когато има  :heartbeat:  :chart: изобщо не се получава както трябва.Явно всичко е в главата.Сега като не мисля за това и  :bbt: е по-хубава.
Анизи честит празник щом се оказа че имаш такъв!А колкото до мириса на морето и аз го обожавам,но мисля че няма по-приятен мирис от този бебешкия до теб в леглото.Предпочитам така да ми замирише скоро щото море и без друго тази година с тия ремонти в къщи няма да видя.
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички нечакащи.
  <br />
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Ани честит имен ден :) Да си жива и здрава :) ех много тежка вечер ме чака мен милички..тука е 36 градуса  :? и направо не знам къде да се пъхна.Утре съм на доки-стискайте палци нещата да са добре.Т.е. чак следобед ще дам отчет :) Приятна вечер милички и айде да започне седмицата много положителнооооо :)
Ани,честит имен ден,много здраве,радост и много много моменти,които да те карат да се усмихваш  :)
Йоли,много ме успокои,наистина.Дано вече този месец да стане.
На празнуващите-весело изкарване  osi_5 :cheerleader:
[/url]
*
оооооо пак съм изпуснала партито...Аничка Честит празник ,да  носиш името със здраве и дълголетие :flower:
Гале, :hug2:
Лека вечер момичета :grouphug:

Ани, честит имен ден. Да си много здрава и щастлива покрай най-хубавото бебче-дай Боже всеки му :)

Маймунки, аз не губя надежда..нямам никави симптоми(преди да ми дойде винаги ми се надуват гърдите поне с 1 размер), а сега няма нищо такова.. Но пък мисля, че съм имала ову..темп е доста висока..Стискайте палци тая с метлата да не идва и другата седмица, че да направя още едно тестче.

Целувам ви !!!!!


*
Мале, изтървах купона :oops:, но пък бяхме на срещичкааа :D Надявам се да е останала почерпка и за мен :wink:
Ани, жива и здрава да си мила! :D Твоето моренце наистина е по-сладко :wink:
Ехоооо, ама аз не съм се предала 8O
Само казвам, че липсват симптоми бе, хорааааа :D
А между другото, кой ще ни пуска утре темичка, аааа?
От 7ч. ще я чакам :wink:
Лека и спокойна вечер!