0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Деца по каталог? (по БТВ в момента)
« Отговор #220 -: Юни 25, 2010, 16:09:00 pm »
Мъжът ми се е сблъскал след филма със следните твърдения от негов колега: То това си е бизнес и аз започвам да давам материал за пари.Мъжът ми се е опитал да обясни, че не е като във филма, няма значение дали е за донор жена или мъж, ама на простия човек не разбира.Това което е казал колегата му не е нещо фрапиращо, но показва незнанието на обществото за проблемите ни и вместо този филм да внесе яснота, той още повече забатачи положението.

*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Деца по каталог? (по БТВ в момента)
« Отговор #221 -: Юни 25, 2010, 17:12:33 pm »
Българските медии нямат за цел да внасят яснота за нещата, които се случват около нас, а да създават хаос, който те да контролират, както им е удобно. Целта им е да манипулират общественото мнение в нечии съмнителни интереси. Неслучайно медиите са наричани "четвъртата власт"!
Излишно е да казвам колко съм отвратена от така наречения "филм". Сигурна съм, че госпожицата ще си получи заслуженото...Господ бави, но не забравя....
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Деца по каталог? (по БТВ в момента)
« Отговор #222 -: Юни 27, 2010, 09:04:56 am »
Така като помисля малко, на госпожицата и е дадена задача.
Нали знаете: Който плаща, той поръчва музиката...

А медиите са власт, за овцете който нямат мнение !
« Последна редакция: Юни 27, 2010, 09:08:03 am от lidia »
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
Re: Деца по каталог? (по БТВ в момента)
« Отговор #223 -: Юни 27, 2010, 10:24:06 am »
всички "разледващи журналисти" работят по поръчка,но аз съм любопитна кой поръчи материяла и защо го пуснаха в Деня на репродуктивното зраве?...
На вреамето си спомня как госпожица Бенатова беше хвърлена в калта и леко казано унижена при опита си да снима филм за циганите от не си спомня къде,май беше Видин и да ни показва проблемете на този етнос и тяхната интеграция....да, ама са и фраснали по едно и на нея и на оператора и аз си спомня само картинката с г-цата търкаляща се в калтата от махалата :lol:.
За мен трябва да нямаш капка достойнство ,за да работиш такава работа ,пак и за много пари....сигурно такива хора притежават определен "талант" и тая си намери поле за нейния "талант" :?...Също съм любопитна какво прави г-ца Бенатова с парите спечелени по този начин, в случая на гърба на нещастието на доста голям брой хора? :?


Re: Деца по каталог? (по БТВ в момента)
« Отговор #224 -: Юли 08, 2010, 16:34:05 pm »
http://www.btv.bg/news/spetsialno/story/1051509467-Popitay_Mirolyuba_Benatova.html



Копирам само едно от мненията на посочения линк в подкрепа тезата на ВАНЯ:)


От кога долнопробната метреса на мафията е специалист по криминални въпроси. Това личице без образование е срам за телевизия като вашата. Не позволявайте бардак ''гърли'' да говорят по тези далеч непосилни за тях теми.


Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
Re: Деца по каталог? (по БТВ в момента)
« Отговор #225 -: Юли 09, 2010, 23:48:44 pm »
След този филм вече съвсем нямам вяра на казаното в медиите. Преди се е случвало в новините по една медия да се каже едно, а в друга уж същото ама не съвсем.... Жалко, че сериозни медии всъщност се оказват по-лоши от жълти. Жълтите поне е ясно че са такива.