Започвам със много дълга предистория .
Винаги съм вървяла малко по едра от връстниците си ,майка ми и баща ми са много слаби, сестра ми също явно ген от някоя баба
. Когато станах на 17 реших че е време за диети ,тогава съм била около 68-69 кг спрях да ям хляб, газирано и сладко ,след около година бях 60 кг мисля ,че бях много добре всичко естествено до абитуриентския бал ,след това се отпуснах и започнах да се храня със всичко, за около година ,че и по малко си върнах килограмите ,че и отгоре. Тогава реших не може така ,отидох на лекар ,който ми препоръча иглотерапия и нещо като ако пунктура ,като през това време караш на течности 20 дена издържах като започнах 70 кг и приключих около 64. След известен период реших и повторих процедурата, така достигнах заветните 60 кг но..... да не пропусна да отбележа ,че този така наречен диетолог и дума не обели за някакво захранване. След този 20 дневен глад при първата процедура сама си се захраних с пюренца, като бебетата но втория път бях действително примряла от глад и хапнах една голяма салатка ,че след това и около половин свинска пържолка .По късно ми разясниха че подобно нещо може да застраши дори живота на човек. Така началото на лятото бях 60 кг и се чувствах прекрасно запознах се със настоящият си съпруг , реших да спра цигарите ,започнах да пия противозачатъчни таблетки и си се хранех нормално. Започнаха и кандидат студенските изпити всички ми казваха яж мед с орехи за по добра памет и шоколад, ами добре ям в края на годината кантара отчете 30 кг качени в рамките на 4-5 месеца. Беше удивително минаваха мои познати покрай мен и не ме познаваха ,промених се ужасно .По време на студентството си реших ,че така не може прочетох книгата на Лидия Ковачева и започнах 20 дни плодове и мед ,10 дни много внимателно захранване, почивах около месец два най много и отново ,така стигнах 70 кг. Последната година от студенството ми нямах сила да стоя гладна и започнах пак да ям ,казах си ще ям без хляб и ще огранича сладкото .След като завърших на сватбата си бях 83 кг. Мина около година в която си задържах това тегло, след това започнаха ходенията ни по мъките за бебе ,приложиха ми стимулация за инсеминации със клостилбегит и тогава вече бях решила край на тормозите ще ям резултат в края 93 кг. С тях си ходех до преди година ,когато не заминах за щатите там естествено исках да опитам от всичко чийзкейк, предцели, хамбургери ,всичко след два месеца се прибрах 106 ,когато се качих на кантара плаках безутешно ама никой не ми е виновен и така казах си ще се стегна. Започнах диетата на Пиер Дюкан 3 месеца станах 96 кг .Тогава приятел на моя мъж сподели, че негов приятел имал клиника за отслабване или нещо такова в канада той му изпратил начина ,по който действат там та започнахме с мерки и теглилки изготвиха ни някаква формула по която да се храним тоест съотношение на въглехидрати ,мазнини и белтъчини освен всичко трябваше да пием магнезий ,цинк ,калций ,витамини много, като мисля че витамин Б и още нещо се биеха мускулно и спорт ,велоаргометър си купихме .Карах около 40-50 мин на ден за 3 месеца от 96 станах 84 кг, лошото беше че е забранен абсолютно всякакъв алкохол и мъжа ми не издържа. На морето започнахме по малко биричка а по нова година започна и голямото освинване така да се каже ,резултат от по миналата седмица 95 кг отново спрях хляба минах почти само на плодове и зеленчуци от началото на тази седмица започнах 90 дневната диета и ходене пеша .Та това е мили мои историята на вечно гладният и дебел човек .