0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Прибягвали ли сте до помощта на екстрасенс?
« Отговор #40 -: Юни 05, 2006, 22:52:19 pm »
Мила Елида аз писах в тази тема че има хора които наистина помагат но са много много малко!!!По голямата част са мошенници!!!!
Аз лично съм възмутена от този човек............защото дори да вижда такива лоши работи те небива да се казват така!!!!!Това е безотговорно!!!!!А дали ги вижда наистина?????Оф чак се ядосах!!!
Елида мила просто се успокой!!!!не се вживявай така!!!!!Неподдържай отрицателни мисли!
Никой неможе да каже кой и кога точно ще умре!!!!Това само господ го знае и майка природа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!То даже и в библия го пише!!!!! :balk_21:
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #41 -: Юни 06, 2006, 00:16:20 am »

Аз лично,искрено се забавлявам с "екстрасенсите",които гадаят от родния ефир.Обясняват на един дъх как имаш магия,как имаш здравословен проблем и как сестра ти ще замине за чужбина.Дори не ти дават възможност да обясниш,че в същност нямаш сестра  :lol:
« Отговор #42 -: Юни 06, 2006, 08:25:38 am »
Цитат на: kareliya

Аз лично,искрено се забавлявам с "екстрасенсите",които гадаят от родния ефир.Обясняват на един дъх как имаш магия,как имаш здравословен проблем и как сестра ти ще замине за чужбина.Дори не ти дават възможност да обясниш,че в същност нямаш сестра  :lol:

:lol:  :lol:  :lol: