0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Искам да бъда майка!
« Отговор #20 -: Октомври 21, 2010, 11:20:58 am »
незнам дали трябва да го напиша точно тук но искам и аз да споделя нещо на 20 години съм закасня ми направих си тест и ето вече се оказва че сам бременна имам приятел и много искам да задържа бебето но не мислите ли че ми е малко рано и незнам дали ще се справя... какви са рисковете при аборт...
*
« Отговор #21 -: Октомври 21, 2010, 12:20:42 pm »
незнам дали трябва да го напиша точно тук но искам и аз да споделя нещо на 20 години съм закасня ми направих си тест и ето вече се оказва че сам бременна имам приятел и много искам да задържа бебето но не мислите ли че ми е малко рано и незнам дали ще се справя... какви са рисковете при аборт...

Беболинка , за това има противозачатъчни , както и презервативи.Ако не си сигурна в това дали искаш да станеш майка взимай предпазни мерки. Не мисля ,че щом си на 20 г. е рано. Когато бог даде тогава. Не прави аборт , защото това е най-лошото нещо което можеш да направиш. Винаги има риск за безплодие.
Помисли добре върху това! Сериозна крачка е , поговори с приятеля ти и обсъдете положението
Цунки мунки по муцунки :)

*
« Отговор #22 -: Октомври 21, 2010, 12:47:59 pm »
bebolinka не си улучила мястото. Темата е искам да бъда майка, а ти говориш за рискове от аборт?!  8O Повечето момичета тук се борим с години за да получим това което при теб се е получило с лекота и едва сега си задаваш въпроса "Какво да правя". Ами какво: Бъди по-предпазлива другия път това е нещо мн сериозно, не е игра. Както ти е писала и BBozhkova има начини за предпазване, след като не си наясно със себе си. Колкото до възрастта ти какъв е проблема? 20 години е идеална възраст!
« Отговор #23 -: Октомври 21, 2010, 14:07:29 pm »
незнаех просто каде да го напиша извинявам се много , да това е нещо много свято което трябва да бъде оценено ... мисля че ще бъда мама ,а на вас ви пожелавам да не се отказвате...
*
« Отговор #24 -: Октомври 21, 2010, 15:06:23 pm »
знеш ли направих аборт на 19 от същият мъж с който съм сега!тогава се разделихме!Бях в много сериозна депресия цели 4 месеца!!!!А сега ..сега дойде момента в който се молим да видим 2 те чертички на теста ....ама ....не става!Първо помисли мнооогоо сериознооо за това,моля те!Това дали си на 20 или на 30 няма значение,важното е това момче твоето да е сериозно и отговорно!Сподели на майка си !направи го ..понякога родителите дават добри съвети!Аз не казах на моето семейство защото знаех че ще ме накарат да го оставя,а мен ме беше много страх!Моля те пак помисли си сериозно !Пиши ми!аз съм тук ..... :bighug:
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
« Отговор #25 -: Октомври 21, 2010, 16:33:44 pm »
с приятеля ми сме заедно от 4 години за мен той е единственият мъж от когото мога да си представя да имам дете ... аз съм много радостна че се е случило точно на мен и точно сега защото от няколко месеца си говорим вече за семейство но мислим че не сме готови на толокова сериозна стъпка в живота но ето че той ни помогна,мисля че първо аз и той трявба да вземем решението и тогава да говоря с майка ми защото тя е против тази връзка и не се разбира с него и знам какъв ще бъде отговорът и .... Мерси за разбирането радвам се че има с кой да споделя  :bighug: и ти пожелавам  :bfp:
« Отговор #26 -: Октомври 21, 2010, 17:50:19 pm »
Беболинка, най-важното е да оцениш какъв дар получаваш в този момент.. Да имаш бебе е сигурно най-най-хубавото нещо на света..надявам се и аз скоро да го разбера !

Успех и дано да стане каквото искате :)

*
« Отговор #27 -: Октомври 21, 2010, 18:25:04 pm »
Знаете ли?....добре че сте вие момичета:)Благодаря ви,че сте така отворени към всички и че ме зареждате със сили!Имам нужда от вас ... :grouphug:

« Отговор #28 -: Октомври 21, 2010, 20:50:55 pm »
благодаря ви и аз за разбирането и се надявам след време да си пишем за нашите слънчица ... :dance2:
*
« Отговор #29 -: Октомври 26, 2010, 07:24:25 am »
bebolinka пиши какво става с теб...
момичета и този месец ще ми дойде ...имам ужасен пмс..разкажете ми кога да отида при гинеколожката ми /примерно да си направя тест за ову и като е положителен/ на видеозон нали ..може да го види това..?и какви въпроси да задавам?...помогнете ми  :oops: искам да съм подготвена като отида при нея.разкажете ми какво са ви правили какво сте питали..мооляяя и искам някоя от вас да ме зарадва този месец preggo yahoo_17 че губя кураж...гушшш!:)

« Отговор #30 -: Октомври 26, 2010, 17:43:10 pm »
здравей  :wink:
аз отидох на генеколог с приятеля ми и съм в 7 г. с. много сме щастливи и не сам си и помислила за аборт но снощи ми се случи нещо много странно и незнам към кого да се обарна ,понеже не съм в Бг в момента и не ще мога да отида на преглед чак в четвъртък  ще имам тази възможност и направо полудявам ...

Цяла нощ имах пронизващи и ужасни болки от който не съм могла да мигна, а на сутринта обилно кървене ...четох по форуми и се съмнявам за спонтанен аборт дали е възможно...  :balk_146: :balk_145:
« Отговор #31 -: Октомври 26, 2010, 18:24:18 pm »
Това е спешен случай, трябва да намериш лекарска помощ...ако не можеш да отидеш - обади се по телефона, попитай. Трябва да действаш бързо...
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.