Съгласна съм с тебе за всичко.Прочетох упътването на сиофора и се изплаших,тъй като не съм диабетичка,дори си направих изследване на кръвната захар и й го занесох.Тя се изсмя и каза,че девойките не винаги я слушат внимателно като им обяснява,т.е.сиофора не е само за диабетици,а влияел на метаболизма.Хормоните-проблема с теглото и косата ми е от 2-3г.В края на 2004 и през 2005 ходих по ендокринолози,пих L-Tyroxin,гледаха ми щитовидната жлеза на някъв си видеозон (незнам как точно се казва апарата),правих 2ри изследвания на щитовидните хормони-в норма си бяха.Тази година реших да сменя гин-га,тъй като през 5-6мес.при другия за бели течения, за туширане 2пъти на раничка и накрая с личната ми лекарка решихме да ида при друг специалист.Направлението го взех със голям зор и за новия специалист,препоръчан ми от моята лекарка,чаках 2.5месеца.Преди да ида при него посетих и друг,а той даже не ме и пригледа ръчно,камо ли на видеозон,хем платих.Като отидох при дългоочаквания и доста натоварен гин-г,ми направи цитонамазка-ОК,прегледаме основно с някъв апарат и тогава видя тази фоликула(24на20),която щяла да се пукне и изчисти. А за течението ми изписа на овули и на таблетки "Макмирор",които ги приемах 7дни.С течението се оправих. Знам,че е много по-добре да посетя и други лекари,но трябва да се плаща,а лекарката ми не ми дава направления (за кво си плащам здравните осигуровки-никой незнае),били ограничени.Но с тези отоци и болящи постояни сърбежи май ще се наложи да я посетя.Не искам да ме ползват за опитно свинче,неискам да ме тъпчат с химии!