0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

мнение за д-р Анелия Барбова
« -: Април 29, 2010, 13:09:16 pm »
Здравейте,
имам записан час за преглед при д-р Анелия Барбова. Ще ходя за пръв път при нея, но ми направи впечатление, че е много заета. Успях да си запазя час чак за 14.05. Поради независещи от мен обстоятелства ми се наложи да сменя лекаря, отивам за профилактичен преглед, но правим опити за бебче.
За това искам да попитам дали някой от вас е нейн пациент и как протичат нещата при нея, когато се планува бременност.
Намерих координатите й от форума на БГмама, но там е включена и в белия и в черния списък. Въпреки това ще отида на прегледа, но искам предварително да попитам за отзиви.
Re: мнение за д-р Анелия Барбова
« Отговор #1 -: Май 12, 2010, 11:05:04 am »
Аз съм ходила при д-р Барбова, за да ми следи първата бременност. Мога да кажа само хубави неща за нея. Приятна, спокойно и въпреки тълпата пред кабинета и, никога не ме пришпорваше. Каквото можеше ми пускаше по здравна каса, не ме е карала да плащам нещо допълнително.
Предполагам за профилактични прегледи във връзка с бебеправене също е добър вариант.
Препоръчах я на мои приятелки след това, доволни са, но при нея се чака много, което отказва част от хората. Ако има бременни жени, ще минат преди тези със запазените часове. Това да го имаш предвид.
Когато започнах да ходя профилактично на прегледи при гинеколог я смених, защото нямах възможност да чакам по час-два пред кабинета и.
Успех!