Здравейте,д-р Бърди!И друг път съм ви писала по този въпрос относно повръщането на дъщеря ми-вече стана на 8 месеца,захранването стана по следния начин:на 5,5 месеца с плодово пюре,на 6,5 месеца със зеленчуково и на 7,5 месеца с месно-зеленчуково,също така след 7ми месец и половина с педиатъра ми въведохме кашите и жълтъка,засега ще отложим попарите.Останалото хранене е с Фризовом.Ходихме на преглед при детски гастроентеролог,който само с леко натискане на корема установи,че става въпрос за гастроезофегален рефлукс и ни изписа прахчета,които ни ги приготвиха в аптека,чиято основна съставка се нарича Нексим,давам по 2 прахчета на ден,но да ви кажа пак продължава да повръща въпреки Фризовома,прахчетата и пюретата.засега са ни изписани 100 прахчета,които вече са на привършване,а докторката не каза да има нужда да ходим пак при нея,та мисълта ми е какво бихте ме посъветвали вие в тази ситуация?Какво ще стане ако този рефлукс си остане и не го надрасне на 1 годинка?Има и друго нещо,не знам как ще го приемете,когато ни изписа прахчетата,гастроентероложката ми предписа как да го нарека"ударно захранване"-в един ден да започна да давам каша,плодово,зеленчуково пюре,кисел и фризовом,аз обаче го обсъдих с педиатъра и той също не беше съгласен с това ударно меню и затова си започнахме поетапното захранване.