0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!


*

    mira_mimi

  • *****
  • 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Нимика, така е, чудовищно е! Но и по-страшно прочетох наскоро. След малко ще го добавя в поста. Става дума за ваксина, прилагана в Африка на жени.
Ето http://www.yosif.net/bg/med/index6.htm

В началото на 90-те години СЗО ръководи масова ваксинационна програма срещу тетанус в различни страни, между които Никарагуа, Мексико и Филипините. През октомври 1994 г. организацията "Хюман лайф интернешънъл" (ХЛИ) получава доклад от своя мексикански клон за протичащите в тази страна имунизации. Тъй като имунизационните протоколи не изглеждали съвсем редовни, организацията се сдобила с няколко проби от ваксината и я дала за изследване. В някои от тях било установено наличието на човешки хорионгонадотропин (ЧХГ) естествено произвеждан от човешкото тяло хормон, необходим за протичане на нормална бременност. ЧХГ предизвиква освобождаването на други хормони, които подготвят лигавицата на матката за имплантиране на вече оплодената яйцеклетка. Рязкото повишаване на ЧХГ след зачатието го прави отличен диагностичен способ за определяне със сигурност на настъпила бременност. Чрез въвеждането на този хормон в женското тяло съчетан с носител тетаничен анатоксин, целта е да се заблуди организма и да започне да образува антитела не само срещу бацила на тетануса, но и срещу самия ЧХГ! При една започваща бременност тези антитела ще атакуват нормално образувания от тялото на жената ЧХГ, и ако те са в достатъчно голямо количество, ще предизвикат нейното прекъсване!
« Последна редакция: Април 26, 2010, 19:46:06 pm от mira_mimi »
*
 :balk_159:Това е чудовищно,нямам думи... osi_7
*
Нямам думи. :(
*
Всичко това е повече от нечовешко, но има една практика, която мен ме покрусява всеки път, когато се сетя. Знаете ли, че всеки божи ден 6000 момиченца биват обрязвани :balk_145: - премахват им се абсолютно всички външни полови органи и се зашиват като се оставя малка дупчица, през която се изтича урината и месечния цикъл...и това им го причиняват собствените им родители :balk_149:




"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Нямам думи! :(
Боже божеееееее какво става с народа по света ,вече тотално се извратиха  :x ужасно е всичко това,просто останах потресена  :( :x
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Това е отвратително! :x
Не зная какво да кажа! :(
*
Това което казва Оливия е абсолютно вярно, извършва се в определени части на Африка, прави се в ранна възраст на момичетата.Аз съм чела книга на една жена, родена там в последствие емигрирала и даже създала фондация с цел да се ограмотяват хората от тези региони и да се прекъсне това осакатяване на момичетата.За съжаление въобще не мога да се сетя за името на книгата.

*
Незная дали това е същата, но в нея се разказва за тази варварщина:
Пустинно Цвете
скоро излезе и филм със същото заглавие и се разказва за съдбата на Уейърис Дайри, африканка - известен модел, която е преминала през същата процедура в ранното си детство.




"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
И аз съм чувала за това,наистина е отвратително,даже в арабските страни е с цел жената да не изпитва удоволствие от секса ,а да е само средство за разплод,иначе можело да има "мераци"...
*
Ох, ужас, нямам думи! Какви са тия хора?


Отвратително и нечовешко.
В Дания, Швеция и др. скандинавски страни умишлено са подлагали на това млади момичета. Гледах го в един научнопопулярен филм. Даваха жена, която е била подложена на стерилизация като девойка, защото била слаба ученичка. След години се оказало, че тя е имала проблеми със зрението, които не били установени й пречили да усвоява написаното на дъската.
 :(
*
Оливия точно това е книгата.На края на книгата се обяснява за организацията на тази жена и как тя е започнала да говори за тези проблеми и се надява с годините да започнат да стават все по-малко.

*

    daninaa

  • ****
  • 700
  • Все някога ще успеем
Боже мой отвратително е това .Нямам думи какви са тези изроди дето ги нареждат  тези манипулации да ги правят на жените!