0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Странен МЦ и опити за забременяване
« Отговор #20 -: Ноември 27, 2010, 20:37:25 pm »
Здравейте!Преди повече от мес ходих да ми горят раничка след няколко дни ми дойде 5дни(по принцип по толкова си ми върви) та с моя мъж решихме да имаме второ дете при следващият цикъл ми вървя 3дни възможно ли е от горенето на раничката да ми се изместил М и дали ще ми се върне кам 5дни?Благодаря!

Обгарянето на раничката няма нищо общо с МЦ /той се регулира от нивата на хормоните/.
Може би е нещо инцидентно.
Действате и дано скоро да ни се похвалиш с хубава новина :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #21 -: Март 03, 2011, 16:15:01 pm »
Здравейте!
И при мен цикълът се промени,откакто започнахме опити за бебе-продължава 2-3 дни(при това оскъдно),а преди беше 5-7 дни.Вече се бях притеснила,че нещо не е наред,ама като прочетох постовете и се замислих установих,че промените са откакто започнахме опитите.Оттогава имам и леки болки ниско долу(нещо като прорязване,понякога парене),а преди такива болки имах само по време на цикъл.Май наистина има някаква връзка?!?Въпреки това смятам да отида на преглед да видя дали всичко е наред :(
« Отговор #22 -: Март 04, 2011, 10:48:18 am »
И аз съм така  :? не пия никакви лекарства , но откакто опитваме от 27дневния ми редовен цикъл нищо не остана . При мен варира от 27 до 34 дни  :?
« Отговор #23 -: Март 07, 2011, 14:41:30 pm »
 :D Здравйте дами.
за първи път влизам във вашият форум.много интересни неща чета.ето че и аз имам въпроси.на 15.02 трябваше да ми дойде закъсния ми със цели 4 дена от тогава досега само ми зацапва кафеникаво.по принцип моят цикъл е през 23-25 дена и кърва най-много 2 дена.но тоя път чуствам че не е както трябва.дали не е от годините ми и какъв е шанса да съм бременна.Благодаря за вниманието и за отговора който ще ми дадете. :ask: