0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

кървене в 7г.с.
« -: Май 31, 2006, 13:21:12 pm »
Здравеите пак,
може би сте ви се стори че все с моя живот ви занимавам но няма на кой друг да кажа. Както бях писала преди берменна съм но това го знам само от тестовете, но днес за мой ужас сутринта имаше 2-3 капки кръв на белиото ми. Веднага отидох при лекарката ми и тя каза че се виждал плодния сак.....всъщност жълтото тяло каза и че се случвало понякога в началото на бременността.Изписа ми но-шпа по2 ,3пъти на ден и лежане.
Аз съм ж 7 седмца от датата на последната менструация и 5та от овулацията. Според кое трябва да се броят седмиците? И защо тя не каза нищо за сърдечна дейност?
<a href="http://www.mamaibebe.com"><img src="http://www.mamaibebe.com/ticker.php/pregnancy/10061.gif" alt="Линийки от www.mamaibebe.com" border="0" width="400" height="90" /></a>
*

    лили

  • *****
  • 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
кървене в 7г.с.
« Отговор #1 -: Май 31, 2006, 13:38:29 pm »
може и аз да не съм в час (в ред) обаче не мога да не се попитам ако ти е нисък прогестерона и от това кървиш как по-точно ще ти помогне лежането :?:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Re: кървене в 7г.с.
« Отговор #2 -: Май 31, 2006, 14:58:50 pm »
Цитат на: lyllyta
Според кое трябва да се броят седмиците? И защо тя не каза нищо за сърдечна дейност?


Лекарите използват за отчитане гестационната седмицата, т.е. отчитат от последната менструация. Ти си в 7-ма гестационна седмица. По принцип вече би трябвало да се види ембрионче и сърдечна дейност, но при някой се получава с 5 дни до 1 седмица закъснение. Надявам се и ти желая от все сърце ти да си от тези случаи. Щом ти е казала да лежиш направи го, почивай си и се зареди с търпение и положителни мисли!!!!

Целувам те и ти стискам палци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
URL<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb3f.lilypie.com/70sep2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Third Birthday tickers" /></a>URL
кървене в 7г.с.
« Отговор #3 -: Май 31, 2006, 22:32:24 pm »
Според мен при прокървяване винаги изписват утрогестан вагинално или Дуфастон,
които са прогестеронови препарати.Смени веднага доктора и тичай при специалист
 в клиника по стерилитет или поне с вагинален ехограф.
Как те гледа и от кой град си?Защо не ти пусна кръвен тест ЧХГ и след 2 дни пак за да
 види дали всичко е нормално?Направи го.Успех :babyflips:!