0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
д-р Николов, АГ Варна
« -: Юли 04, 2008, 11:38:26 am »
момичета, имате ли някакви впечатления от д-р Николов, АГ Варна? става въпрос за раждане. мерси
Re: д-р Николов, АГ Варна
« Отговор #1 -: Юли 04, 2008, 15:37:20 pm »
Моя приятелка роди при него и двете си деца.
Много е доволна!
Аз също съм се насочила да раждам при него.
*
« Отговор #2 -: Юли 04, 2008, 15:58:30 pm »
Аз родих при него.
Много, много съм доволна.
Ако те интересува нещо конкретно питай, ще ти кажа.
*
« Отговор #3 -: Юли 06, 2008, 14:22:39 pm »
благодаря, момичета, думите ви звучат успокоително. конкретно ме интересува дали като поеме ангажимент с пациент си държи на думата, за нормално раждане - какво е нужно от мен да нося, което той би пропуснал да ми каже? изобщо всякаква информация, за която в момента не се сещам да питам ... май паниката започва леко да ме обзема  :?
*
« Отговор #4 -: Юли 06, 2008, 18:31:19 pm »
Викето, държи си на думата, да  :D
Ти срещна ли се с него? Ако не си, срещни се, поговори с него. На мен той ми вдъхваше много доверие.
А, ти за какви неща говориш, които ще ти трябват? Неща специално за теб за след раждането, ли или за тези списъци, които спускат от АГтата?
Ако искаш мога да ти пусна ЛС с нещата, които аз носих, ако ще ти е от помощ  :)
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #5 -: Юли 11, 2008, 21:53:15 pm »
Е аз ще кажа пък за него само лошо,както и за Георгиев!
Провалиха ме ...........
Не искам да се сещам за  некадърността им  и фалшивите  епикризи.

« Последна редакция: Юли 11, 2008, 22:00:30 pm от Valikir »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #6 -: Юли 25, 2008, 09:43:46 am »
Някой дали може да ми даде някакви координати на доктор Николов, телефон или къде преглежда в момента може и на лични, благодаря предварително
*
« Отговор #7 -: Юли 25, 2008, 15:54:51 pm »
Аз пък не бих ти го препоръчала!Не говоря от личен опит, а моя позната ражда при него. И тя имаше уговорка ужким, обаче за малко да изтърват бебето и сега детенцето е с увреждания :(Не ми се иска да ти приказвам такива неща щом ти предстои раждане, но споделям факт. И от други места съм чувала лоши отзиви за него. Ти си преценяваш, аз може и да греша.
Желая ти късмет и стискам палци.Успех!!
*
« Отговор #8 -: Юли 28, 2008, 15:42:15 pm »
последните мнения направо ме отчаяха :(
благодаря за инфото, оставяте ме наистина в дълбок размисъл ...
« Отговор #9 -: Февруари 07, 2009, 21:00:39 pm »
Д-р Николов е страхотен специалист и човек за мен. Ако си родила вече при него пиши си мнението. Аз раждах при него, беше почивен ден, Великден, дойде, за пари не стана и дума. Следя ме през цялата бременност.
*
« Отговор #10 -: Февруари 07, 2009, 22:57:06 pm »
didi79, родих при николов, както бях решила отначало. като цяло съм доволна от него, има много добро отношение към пациентите и си свърши работата наистина добре, предвид че направих малко "бели" по време на секциото (вдигнах кръвно, алергия към упойката ... в друга тема бях описала патилата ми). по принцип желанието ми беше да родя нормално, той ме убеди, че секциото е належащо в моя случай (главичката не влиза в таза, никакво разкритие към датата на термина, никакви признаци на родова дейност). за следващото  :wink:, живот и здраве, пак към него ще се обърна.
« Отговор #11 -: Февруари 08, 2009, 11:07:55 am »
Важното е, че сте живи и здрави! Сега съм в 7-мия месец и отново разчитам на неговото присъствие. Поздрави от мен!
« Отговор #12 -: Февруари 22, 2009, 00:27:44 am »
Здравейте. Искам и аз да дам своя положителен вот за д-р Николов. Преди две години родих дъщеря си при него. Ако реша да имам второ дете пак при него бих отишла. Много добър и внимателен лекар. Моите благодарности към него.
« Отговор #13 -: Април 11, 2010, 08:11:54 am »
Здравейте,д-р Николов направи моето секцио преди 8 месеца.Секциото беше планирано,самата операция мина без усложнения,аз и бебето сме живи.Но възтановяването ми беше много трудно,дори и сега имам болки от едната страна на разреза,а той в момента е 20см,при положение че се сви след прибирането на корема ми.Не мога да спортувам защото ме боли.Много съжалявам,че избрах него да ми направи секциото! Когато го попитах защо ми е толкова голям разреза той отговори:защото се случвало някой колега да счупи ключица на бебето.И двамата гинеколози, при които отидох след секциото се учудват на големия разрез,казват че такъв голям разрез се прави когато е спешна операция или когато бебето е много голямо,а моето беше 2,900кг и с нормално разположение.Раждах секцио заради проблеми с очите.Няма как да съм доволна от него.