За мен истината е в мярката и в това ако имаш някакви съмнения за нещо, първо да се информираш и тогава да го прилагаш. Има неща, които действат и бих приложила при детето и други, които не бих. Преди години си изкълчих глезена 1 ден преди рождения си ден, а бях поканила хора в дискотека. Изобщо не можех да си стъпя на крака, но не можех и партито да отменя, послушах майка си и вечерта сложих върху мястото с отока жълтък от яйце. Ефектът беше невероятен, на следващия ден стъпвах съвсем спокойно на крака си и дори потанцувах леко. Това бих го приложила, без да се замисля дори (дано не се налага, де). Докато бях бременна и не желаех да пия каквито и да било медикаменти, си лекувах хремата с тампончета с лук. Неприятно като усещане, но подейства на втория ден. Знам, че тук много се отричат капките Коларгол, но от личен опит мога да кажа, че това са най-ефективните капки (да не кажа единствените, при които ефект се появява още на другия ден) за лекуване на хрема. Преди да ги сложа на Мия, изчетох страшно много неща за среброто и разбрах, че се води природен антибитиок и нито един антибитик всъщност не може да се сравни с него по отношение на силата му на действие и широкия спектър, който се повлиява от него.
Иначе напълно подкрепям стъпките, които е описала Нина, както и казаното от д-р Бърди по повод температурата.