Здравейте. Попаднах във форума и реших да се включа, тъй като имам поглед върху лекарите ни в Хасково и по специално към гинеколозите, занимаващи се със стерилитет. В интерес на истината има гинеколози,занимаващи се точно със стерилитет или поне така се водят,и една от тях е д-р Стойнова.Въпреки това обаче, не я препоръчвам , защото е с много голямо самочувствие, а няма покритие. С по сложни диагнози при стерилетита не може да се оправи. Съветвам всички момичета, които имат проблем със забременяването и то повече от 1 година , да се насочат към Пловдив/ проф.Милчев, д-р Амалиев -ВМИ,които са не само добри специалисти, но и хора/ или в София ,но не рискувайте да бъдете объркани като диагнози в Хасково , и като отидете после при специалисти ---да се чудят какви са били тези терапии прилагани от колегите им . Ами то е просто-от незнание и гледайки на момичетата като на "банкомати ". За д-р Честименова също съм на мнение, че е само един обикновен гинеколог .ОТ известно време започнала да се занимава и с хомеопатия. Това е за сега от мен ,успех на всички съфорумки .