0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Разположение на плода в 11 г.с.
« -: Март 23, 2010, 21:56:50 pm »
Здравейте момичета!Вече съм в 11 г.с и всичко с бебето е наред расте и си има сърчице.На ехографа забелязах че бебето не е разположено в средата и това ми направи впечатление,лекарката каза че всичко е наред.Нормално ли е плода  да е малко в дясно както е при мен???или просто от страх си втълпявам?Благодаря ви за отговорите  :bighug:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Разположение на плода в 11 г.с.
« Отговор #1 -: Март 23, 2010, 22:54:15 pm »
нормално е.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #2 -: Март 29, 2010, 21:35:35 pm »
Здравейте моми4ета ако някоя от вас е имала следния проблем моля даите ми савет 4е сам много притеснена направо ще се побаркам в 23 седмица съм и днеска бях на преглед и докторката ми каза 4е плода ми е много ниско направо в седалището.Благодаря ви предварително. :balk_145:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #3 -: Март 29, 2010, 21:53:18 pm »
Да нямаш предвид, че е седалищно разположен?Ако е така не се тревожи има време да се обърне.Няма как плода да е в седалището.
« Отговор #4 -: Март 29, 2010, 21:58:04 pm »
Ох незнам какво да кажа не ми каза 4е самият плод е седалищно разположение защото видя много ясно пола на бебето.Много съм обаркана.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #5 -: Март 29, 2010, 22:08:21 pm »
Седалищно разположение означава бебето да е с дупето надоло,а не с главичката и това не пречи да се види пола.

« Отговор #6 -: Март 30, 2010, 11:50:46 am »
denisa благодаря ти за бързите отговори напоследак ми се струпаха много проблеми и това ми доиде малко в пове4ко толкова сам обаркана а и ми е първа бременност бебето е инвитро.