0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мнения за Доц. Тюфекчиева
« -: Юли 18, 2010, 15:40:01 pm »
Здравейте! Аз съм женена от 4 години, правим опити от две години и половина за бебе, но от три години и половина не се пазим. Аз съм си правила повечето възможни изследвания и всичко е ок, даже последното беше цветна снимка. При мъжа спермограмата е 50 процента. Последно ходихме на ирисолог. Там човека му вика "Как са сперматозоидите?", даде му "тръни" да варим и да пие по три  пъти на ден заедно с някакви капки и каза, че курса продължава от три до шест месеца, каза също че е помогнал на 100 двойка да постигнат целта си. Сега ми препоръчаха Доц. Тюфекчиева. Който отидел при нея оставал много доволен. Бих искала да разбера малко повече за нея. Ако някой е ходил с проблем за желаните две чертички и тя е решила проблема, моля да споделите!
« Последна редакция: Юли 18, 2010, 16:10:10 pm от pupsita »

*
Re: Мнения за Доц. Тюфекчиева
« Отговор #1 -: Юли 19, 2010, 10:16:16 am »
Здравей Pusita,
Д-р Тюфекчиева е невероятен лекар, прекрасен гинеколог, но тя е хирург, а не специалист по репродуктиван медицина. Препоръчвам ти да отидеш в някоя от клиниките по стерилитет, а ако трябва да ти се прави лапароскопия - тогава отиди при нея, тя е един от най-добрите оператори.
А колкото до мъжа ти - преди да му дадеш каквито и да е тръни да пие, първо трябва да направи спермограма - и то задължително и само в клиника по стерилитет!!!
Успех и къснмет ти желая
« Отговор #2 -: Юли 19, 2010, 20:11:12 pm »
Благодаря Tanita,
аз в клиника по стерилитет ходя,
и да спермограма сме превили и то разширена,
а тръните за да помогнат на сперматозоидите.
Аз от лапаро до колкото знам нямам нужда...
Познати ми я препоръчаха
Много ти благодаря за отговора  :D

« Отговор #3 -: Юли 19, 2010, 21:45:08 pm »
Напълно съм съгласна с написаното от Танита. Имам лични впечатления- Д-р Тюфекчиева е невероятен специалист, но в своята област, а тя не е репродуктивната.
« Отговор #4 -: Юли 19, 2010, 21:47:25 pm »
Благодаря Pepka   :D