Ще внеса и малко уточнение:
1. Първо, аз не попаднах там от впечатления на телевизионни предавания.
2. Не е вярно, че не ти казват какво ще има във венозните системи - при мен беше Роцепин две ампули в 100 гр. глюкоза и ефлоран;
3. По отношение на пап, не мога да зная мила, защото преди това никой не ми е правил цитонамазка, въпреки петмесечно мъкнене по кабинети.
4. Касова бележка дават /ако поискаш/.
5. Медицински изследвания в оригинал остават в кабинета, а на тебе ти се правят копия и ти се предават веднага;
6. Не знам за твоето ерозио, но моето си го има, дори на мъжът ми бе показано при последващ преглед. Преди това една докторка - Рачева от МЦ "София" /не е клиниката на Владимиров/ само спомена че имам огроооомна раничка, и тръгна да я гори, но отказах.
7. Епикриза се издава при хоспитализация в болница, а що се отнася до контактите с доктора - аз лично имам постоянен контакт.
8. Смятам, че изказването на Коларов е неколегиално, и че по принцип аг специалистите участват в предаването Кой е по- по - най;
9. Между другото, коя е тази прехвалена лаборатория, че да си пусна изследвания там? Не се притеснявай, с втора контрола съм.
В заключение: всеки има право да избира лекаря си и да носи последствията от това.