0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

alia

въпрос за лекар в Русе
« -: Октомври 05, 2004, 10:28:18 am »
Здравейте, момичета!
Надявам се, тук  да има и русенки. Въпросът ми е дали някой гинеколог  в Русе  се занимава със стерилитет?
А какво мислите за д-р Шишкова? Чувала съм за нея само хубави неща, но в областта на стерилитета дали е добра?
Благодаря
Здравей Алиа!
« Отговор #1 -: Октомври 05, 2004, 10:48:30 am »
Аз също съм от Русе, а във форума има и няколко други момичета от нашия град. Не бих могла да ти препоръчам лекар, само мога да те насоча по въпроса, който те интересува.
В Окръжна болница има кабинет по стерилитет, завеждащ лекар там е д-р Зарзаланов. Аз лично ходя при него вече повече от година, и макар да имах една неуспешна бременност, не виня за това доктора, а напротив- много съм доволна от него, намирам у него освен висок професионализъм, но и човешко отношение. Доколкото знам, д-р Симеонов също се занимава със стерилитет- поне е помогнал на една моя близка. За д-р Шишкова нямам информация, но до някъде, би следвало всеки един акушер- гинеколог да има познания в тази област.
Поздрави, и дано откриеш специалиста, който ще отговори на нуждите и очакванията ти.
Ти от колко време правиш опити за бебе, защо се насочваш към такъв  специалист?
Нека много скоро, всички бъдат благословени да изживеят едно хубаво майчинство.
*

alia

въпрос за лекар в Русе
« Отговор #2 -: Октомври 05, 2004, 11:34:05 am »
Aз не съм от Русе, а от Разград. Ходех при Давидков във Варна, но искам да чуя и други мнения. Питам за д-р Шишкова, защото веднъж ми е правила профилактичен преглед и бях очарована от вниманието й, а една моя колежка беше много доволна от операция при нея.
Правим опити от може би 2.5 години, вече не знам  а по лекари ходя от 1.5 години, но досега знам само, че имам антифосфолипидни антитела. Само д-р Шишкова прави вливания при бременни с този проблем.
Аз за първи път пиша тук, досега пишех само в клуба на дир-а.
А при теб какви са проблемите?
 :)
Здравей Алиа
« Отговор #3 -: Октомври 05, 2004, 20:26:00 pm »
Моята история съм я описвала доста често в този форум, затова не ми се иска пак да го правя и да губя времето и мястото на останалите момичета. Ако погледнеш в профила ми, там има "всички мнения", отвори и би могла да ги прочетеш. Едва ли обаче има нещо хубаво в тях- за сега- само болка и разочарование. Вече сме възобновили опитите за бебок, дори- от няколко месеца, а този месец дори подсилвахме процеса и с разни препарати. Сега чакам- около 11.10.04г., дано да имам добра и хубава новина, но...не знам.
Поздрави от Русе.
Нека много скоро, всички бъдат благословени да изживеят едно хубаво майчинство.
*

mirka

въпрос за лекар в Русе
« Отговор #4 -: Ноември 09, 2004, 16:39:19 pm »
Zdraveite az su6to sum ot Russe! ZA d-r ^i6kova ni6to nemoga da kaja, samo ne hodi pri Emilia Grueva, dori da ti q preporu4vat.Ne e samo moe mnenie.Uspeh!az su6to se opitvam ve4e vtori mesec da zabremeneq, no mai nestava, imam operacia na qi4nik, no lekarkata kazva,4e sum o.k. e ste stana, a az ve4e gubq turpenie.4ao!
*

Galka

въпрос за лекар в Русе
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2004, 02:35:58 am »
Zdravei Alia,
Za d-r Shishkova moga da kaza 4e e nai straxotnia lekar i profesionalist koito poznavam.az sushto sum ot Ruse i smenix mnogo ginekolozi,dokato popadna pri doktor Shishkova i neostanax ocharovana ot tazi zena.Az sum operirana i imax enodmetrioza,doktor Shishkova me lekuva v produlzenie na meseci.za men tia e nai dobrata,da sus sigurnost ima i drugi,no moga da ti ia preporu4am,izkluchitelen chovek e.tova e moeto mnenie.
*

Galka

въпрос за лекар в Русе
« Отговор #6 -: Ноември 22, 2004, 02:38:42 am »
Alia napravila sum bez da iskam malka pravopisna greshka i bez da iskam e izliazlo che ne sum ocharovana ot doktor Shishkova.Iskax da napisha CHE SUM OCHAROVANA I VUZXITENA OT TAZI ZENA.STRAXOTEN LEKAR E.

P.S izvini me za pravopisnata gre6ka.
*

Anonymous

Re: Здравей Алиа!
« Отговор #7 -: Февруари 04, 2005, 07:52:22 am »
Цитат на: Yana_ilieva
Аз също съм от Русе, а във форума има и няколко други момичета от нашия град. Не бих могла да ти препоръчам лекар, само мога да те насоча по въпроса, който те интересува.
В Окръжна болница има кабинет по стерилитет, завеждащ лекар там е д-р Зарзаланов. Аз лично ходя при него вече повече от година, и макар да имах една неуспешна бременност, не виня за това доктора, а напротив- много съм доволна от него, намирам у него освен висок професионализъм, но и човешко отношение. Доколкото знам, д-р Симеонов също се занимава със стерилитет- поне е помогнал на една моя близка. За д-р Шишкова нямам информация, но до някъде, би следвало всеки един акушер- гинеколог да има познания в тази област.
Поздрави, и дано откриеш специалиста, който ще отговори на нуждите и очакванията ти.
Ти от колко време правиш опити за бебе, защо се насочваш към такъв  специалист?
моля за координати на Др. Шишкова
« Отговор #8 -: Февруари 11, 2005, 13:50:18 pm »
Здраейте, тук съм нова и чак сега решихме с мъжа ми да си имаме бебе. Искам да си направя профилактичен преглед и лекаря спокоино да ми обесни всичко. Аз също съм от Русе, но гинеколозите, които съм посещавала до сега не ми харесват. Предстои ни пътуване до САЩ и много искам да съм наясно със здравословното си състояние. Моля за координати на Др. Шишкова, чета хубави неща за нея от вас. Благодаря!
*

Galka

въпрос за лекар в Русе
« Отговор #9 -: Февруари 12, 2005, 06:12:25 am »
Незнам точния адрес на д-р Шишкова,но ще се опитам да ти обесня къде се намира на много лесно място е.Значи намира се на пантиона,точно на кръстовището там от страната на пантиона на ъгъла има една нова жълта кооперация,отдоло има книжарница Ofice1,точно до книжарницата се намира входа на блока и на втория етаж е кабинета на д-р Шишкова,а то отвън има и табелка на самата кооперация .Надявам се че ще ме разбереш,това и е частния кабинет.Тя е страхотен лекар,тя ме лекува,много внимателна и добър профисионалист.
Благодаря!
« Отговор #10 -: Февруари 12, 2005, 11:27:39 am »
Благодаря за бързия отговор, чудесно си ми обеснила. Тичам да си запазя час! :lol:
*

Galka

въпрос за лекар в Русе
« Отговор #11 -: Февруари 12, 2005, 20:42:42 pm »
забравих да ти кажа,че в събота д-р Шишкова не работи,работи само от вторник до петък в частния си кабинет някяде от слетобяд непомния от колко часа точно до 7 или 8 ве4ерта.За по сигурно като искаш отиди и и виж графика на вратата.Като решиш да отидеш отиди малко по рано преди да е започнала да приема,че обикновенно ома адски много хора,не е нужно да си запазваш час,просто си отиди в работното и време.
Желая ти много,много късмет.
*
въпрос за лекар в Русе
« Отговор #12 -: Август 25, 2005, 15:15:24 pm »
Poddargam dobroto mnenie za doktor Zarzalanov!!!! Edin ot doktorite na koijto sa zaslugite da vastanovja sled spontanen abort i da iznosja bebo pri mnogo patologichna bremennost. Angagirah go za vodene na ragdaneto. Beshe strahotno vnimatelen.Grigeshe se mnogo za men pri prestoja v bolnicata.Vastanovish strashno barzo sled ragdaneto!!!!
*

muckata

• *
  • 14
  • мама за чудо и приказ
въпрос за лекар в Русе
« Отговор #13 -: Август 27, 2005, 14:06:23 pm »
здравейте момичета!
искам някоя от вас да ми каже каде се намира частния кабинет на Зарзаланов?искам да ида преи него!досега сам ходила при Рудницки в Ескулап,но сякъш не ме прегледа достатачно вномателно........само бърз преглед на магарето :(
може би се разбра че и аз сам от Русе :wink:
въпрос за лекар в Русе
« Отговор #14 -: Август 27, 2005, 14:16:25 pm »
д-р Зарзаланов – ул. “19-ти февруари” №17, вх. Б, ет. 3, тел.: 0887/747-321

Муцка, надявам се, че скоро ще успея да събера адресите на гинеколозите в Русе и да ги пусна в отделна тема. Ако ти имаш координатите на някой (като Рудницки, например), напиши ми ги на бележка, моля те.
*
въпрос за лекар в Русе
« Отговор #15 -: Август 27, 2005, 17:55:59 pm »
Зайче, GSM-a, който е изписан на визитната му картичка е 0887/747321 и съм се свързвала с него чрез този номер.
Консултациите и прегледите са от понеделник до петък от 17 до 19 часа.
Препоръчвам на момичетата, на които предстои да го посетят да отидат първо в кабинета по стерилитет, за да им направят картон. Изследванията, които ще правят след това Зарзаланов ще им ги пуска през здравната каса ( разбира се тези, които се поемат) и няма да се занимават с личните си лекари.
въпрос за лекар в Русе
« Отговор #16 -: Август 27, 2005, 18:52:32 pm »
10х, Галя :) Изтървала съм едната седмица...
*
въпрос за лекар в Русе
« Отговор #17 -: Август 29, 2005, 08:37:17 am »
Ходете при д-р Зарзаланов, страхотен е като човек и специалист!!!
Re: въпрос за лекар в Русе
« Отговор #18 -: Март 17, 2010, 22:20:33 pm »
Здравеите момичета от Русе сам на 24 -Елеонора.Реших и аз да се включя в темата относно гинеколкозите.Ходила съм при няколко в Русе и ще споделя мойте впечатления.Ася Шишкова е сравнително внимателна след аборт имах киста която тя премахна не оперативно лошото е че тогава ходих в 3та поликниника (държавно )и чаках доста време пред кабинета...както и да е после,при Анил Саха .Тогава 2005 кабинетат му беше частен и всичко се плашташе....при него сам ходила около 10 тина пъти,прави ми 2 продухвания-адски болезнени(тогава не знаех че имам проблеми с тръбите),после при Зарзаланов -многа съм доволна макар че,доста хора се оплакават от поведението му-ходих в частния му кабинет тогава беше до Чайка .Той предложи да направя цветна снимка в 1 ва поликниника и така разврах за стерелитета си -тубарен фактор.Снимката беше болезнена доста .Той ми каза че е най-добре да отида в София или Варна за инвитро .После ходих при Дойчинова от която не сам доволна -адски груба жена .След година и половина лутане си записах час при Бойчев в Тутракан за час чаках 6 месеца -исках да пробваме с лапароскопия.Там ми казаха изобщо да не си губя втемето и да отида да направя инвитро .И така до септември 2009 когата разбрах за общинският фобд от интернет .Имаше срок до 30.09 да са подадени документите .Макар и с малкото време с което разполагах -5 дена сабрах всичките необходими и така .Почти се бях отчаяла когато на 22 октомври ми се обадиха че съм одобрена .Сумата която даваха бе6е 2500 но искаха документ от клиника за инвитро за реално направени процедури,епикриза и фактура от банката .Официалното писмо го взех едва 10 Ноември .Отидох в Варна в АГ  при Александров и Ковачев и така преведох им по банков път сумата от 2500 (при тях цената е 2100 )варнаха ми 400 лв написаха епикризата и така занесох документите на ул.Черно море и след 2 дена си взех парите от общината и продължих с процедурите ....дойде и дългочакваният период от 14 дена но уви неуспешен опит .сега сме решили да кандидатстваме по държавният фонд и така продължаваме напред .....И скам да кажа на всички момичета от Русе ако искате да питате нещо пишете не се притеснявайте .Не съм много веща по всичко свързано с инвитрото но с радост ще помогна с каквото мога -информация за процедурата ,кое как и защо става ....абе дори и за морална упора знам че е труден период и з адвамата в семейството но всичко си струва .....иска ми се да имаше поне е дин информационен център където някои да ти обясни на български какво е точно инвитрото и как протичка ,информация за цените на лекарстват,адреси на клиниките и такива работи а не да четем от нета ....незнам дори ако има желаещи можем от Русе да се съберем някъде да се видим и всяка да сподели как е било при нея няма нищо по добро от общуването и размяната на инфо по проблема **************. номера ми е ********* скаипа elinora69 надявам се да има желаещи да се саберем и да опсъдим този наболял проблем

бел. мод. Моля ползвайте проверка на правописа преди да публикувате следващия си пост и поставяйте интервал след препинателния знак, а не преи него. Така постът Ви ще се чете по-лесно.
« Последна редакция: Март 17, 2010, 23:24:40 pm от Zlatulka »
*
Re: въпрос за лекар в Русе
« Отговор #19 -: Март 18, 2010, 09:32:57 am »
Без да съм груба, ползвай търсачката.....темата е доста стара, а има по нови за русенските гинеколози. :D
От време на време пускаме теми за срещи на русенки и има много момичета минали по сходни пътища. Ще се радваме да се видим! :D