Много благодарности се насъбраха в мен и реших да пусна темичка, за да си освободя малко душата
В този форум срещнах много добри момичета (има и момче) и много искам да им покажа, макар и по странен начин, че съм им признателна.
Та..
Благодаря на:
Мариета76 - че ни светна за Цетротида в Румъния и няколко пъти звъня по телефона в Мангалия вместо мен.
Сиска81 и
Ра4о - които ни набавиха Цетротида и преминаха през едно стресово пътешествие с хубав завършек
Маймунката, че ми подари едно Прегнилче
Елина - за Естрофема и Утрогестана (благодарности и на "братовчедката", която неволно също ми подари Утрогестан-че), а също и че най-много от всички е отнасяла мрънкането ми в някои мои не-ведри дни
Лиско - още една доза късметлийски Утрогестан, за който мъжа ми възкликна "Ама той тризнаци ли ще ни донесе?"
Вени (черна роза) - за мартеничката тип "птиче" (май папагал) и че ме разсмива здраво:) ..
Също на Мартюшката, който винаги ми оправя настроението като му погледна снимките (че на живо все не става ) Бамби - за една дозичка Гонал, с която стартирах
Има още поне 20-тина момичета, които са ми много скъпи и с които почти ежедневно "разпускам" по един или друг начин. Те си знаят кои са и аз безкрайно ги обичам. Тук намерих много свестни хора и се радвам, че попаднах сред вас.
Благодаря на "Зачатие" за всичко това.