0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ТСХ и ранна бременност
« -: Март 17, 2010, 17:08:40 pm »
Момичета,току що ми излезе изследването на ТСХ хормона - 2.69,обадих се на доктора и той каза спешно утре да отивам. Много се притесних. Аз съм в началото на 7 г.с. Преди два месеца, преди да забременея хормона беше 2.12. Явно след забременяването се е повишил, въпреки че пия Л-тироксин 50мг по половинка сутрин. Моля ви за мнения. Ако има някой с подобен проблем,че до утре има много време :oops: Надявам се, че не съм закъсняла с прегледа и няма да е фатално за бебчо :pray: :pray: :pray:
Re: ТСХ и ранна бременност
« Отговор #1 -: Март 17, 2010, 18:15:40 pm »
Спокойно, мила. Няма да е фатално това увеличение. И моето ТСХ скочи в началото на бременността ми / беше около 3 в твоите седмици /, увеличихме дозата на Л тироксина и всичко си дойде на мястото. Не съм имала проблеми, но трябва всеки месец да следиш нивата на хормона.
*
« Отговор #2 -: Март 18, 2010, 09:34:19 am »
И аз като Цеци..... :D След положителния тест се вдигна ТСХ-то, а преди това беше под 2. Повишихме дозата на Л-тироксина и резултата се вижда в лентичката......
Успех и слушай доктора си!

« Отговор #3 -: Март 19, 2010, 08:47:40 am »
Благодаря ви момичета,прави сте напълно. Ходих на доки и той ми вдигна Лтироксина двойно и на всеки месец контрола. Няма проблеми. osi_9