0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: дали някога ще станем майки?
« Отговор #60 -: Август 26, 2006, 22:59:55 pm »
Мили дами,основното е да запазите спокойствие,да не се вглъбявате в проблема и да не се деприсирате.Позволете ми,да ви споделя една страхотна история за моя близка.Със съпруга си се ожениха с голяма любов,в продължение на 8 години нямаха деца и изгледите бяха безнадеждни,какво ли не опитаха,къде ли не ходиха.Осиновиха си две дечица-близначета,момиче и момче и си ги отгледаха с огромна любов.Когато децата станаха на около 10г.,когато въпросната жена беше отхвърлила от съзнанието си идеята,че някога ще има деца,без да прави каквито и да е опити и да прилага каквито и да е лечения,един прекрасен ден,18год.след сключването й на брак се оказа,че е бременна.Роди си  едно прекрасно момченце и си отгледаха и трите деца,а по-щастливи от каката и баткото нямаше.Значи надежда винаги има и няма невъзможни неща на този свят,вярата и спокойствието лекуват.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #61 -: Август 29, 2006, 22:12:45 pm »
Мили дами,основното е да запазите спокойствие,да не се вглъбявате в проблема и да не се деприсирате.
Е тва винаги ми идва в повече, иначе историята е прекрасна и звучи като приказка...

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #62 -: Август 29, 2006, 22:14:10 pm »
Мили дами,основното е да запазите спокойствие,да не се вглъбявате в проблема и да не се деприсирате.
Е тва винаги ми идва в повече, иначе историята е прекрасна и звучи като приказка...

де на всички ни такъв късмет.....
No body is perfect, i`m NOBODY!!

« Отговор #63 -: Август 31, 2006, 20:27:51 pm »
Абе с повече СЕКС и със СИЛНА ВОЛЯ,НЕРВИ и прочие.... :balk_5: Господ си знае работата,не се притеснявам а също и на теб ти го препоръчвам,защото точно когато не си го очаквала то ще стане и тогава ще е най-голямото щастие което си преживявала в живота си  :bighug:.......пожелавам ти това с най-искрени чувства,а също и на себе си  :balk_602:
« Последна редакция: Август 31, 2006, 20:36:39 pm от Maria-Magdalena »

« Отговор #64 -: Август 31, 2006, 20:44:05 pm »
забравих да го адресирам до всички дами  :oops:....и скоро да се похвалите  :balk_600:

*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #65 -: Август 31, 2006, 21:31:48 pm »
благодаря ти, мила Maria-Magdalena, за топлите думи, но просто при мен не може да стане еййй-така от само себе си, по случайност, за съжаление, по простата причина, че ми ги няма и двете тръби............  :(  :?
пък ако стане, то ще вляза в Гинессссс................  :lol:

« Отговор #66 -: Септември 01, 2006, 10:04:56 am »
EEEE как така да не може да стане :balk_600:
Може пък да стане, така както не може :balk_48:
Нали винаги има първи път :balk_68:
Ти може да си първата и да направиш някое чудо на чудесата :biglove:
Ще стане .....няма де да ходи.
 :balk_21:Толкова сме упорити всичките, че няма как да не се получат нещата
рано или късно.
Може да е късно, но ще се наредят нещата при всички - убедена съм!
 :wave: :bighug: :wave:
« Отговор #67 -: Септември 01, 2006, 10:24:21 am »
Иска да ти разкажа една истори ЛЮБС! Тъй като аз много обичам да ходя по манастири в цяла България съм видяла какви ли не чудеса,сигурна съм че сега няма да ми стигне времето да ти ги разказвам,но искам да знаеш че има някаква сила и ако ти вярваш и искаш това да стене то ще стане.Вярвай в Господ,и той все ще ти се отплати с някое чудо,това което най-много искаш!!!!! НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ЛЕСНО  :P

« Отговор #68 -: Септември 01, 2006, 11:03:41 am »
Абе с повече СЕКС и със СИЛНА ВОЛЯ,НЕРВИ и прочие.... :balk_5: Господ си знае работата,не се притеснявам а също и на теб ти го препоръчвам,защото точно когато не си го очаквала то ще стане и тогава ще е най-голямото щастие което си преживявала в живота си  :bighug:.......пожелавам ти това с най-искрени чувства,а също и на себе си  :balk_602:

Чудя се ще има ли такъв момент, в който ще спра да го очаквам....
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #69 -: Март 29, 2010, 19:37:15 pm »
 Случайно попаднах на тази "стара" тема, но искам да я побутна, защото е толкова истинска. Изпълва ме с надежда. Повечето от момичетата писали в нея, вече са щастливи майки и това безмерно ме радва. Вярвам, че реда на всяка една от нас ще дойде и отговорът на въпроса "дали някога ще станем майки?" ще бъде "Обезателно" !
 Поздравления на автора, както и на всички писали в темата. Радва ме и факта, че въпреки успеха си, мнозина от майките все още са част от този форум и продължават да дават вяра на останалите. Благодаря ви !
 Бъдете здрави !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #70 -: Март 29, 2010, 19:43:32 pm »
Здравей, Crow.
Получих е-майл с известие, че някой е публикувал в тази отдавна забравена тема....
Да, наистина някой от писалите вече станаха щастливи майки, други още се борим със съдбата...
Животът продължава с или без (кой както иска да го разбира :) )

Поздрави на всички и дни изпълнени с усмивки!!