Здравейте, момичета! Не знам дали съм точно по темата, но ви пиша. Заинтригува ме темата. Аз също като вас съм със сериозен гинекологичен проблем. Имам две операции - кисти на яйчниците, при които единия ми яйчник е напълно отстранен, а от другия - голяма част. От втората оперция насам - март 2004г., нямам менструация, пролактинът ми е висок,а естрадиола много нисък. Ходих при много "светила", но всички съжалително (ох как го мразя този погред) ми отвръщат, че вече нищо не може да се направи и да мисля за осиновяване. На 27г. съм и с приятеля ми много искаме детенце, но след втората операция сме напълно опустошени. Имам всички признаци на менопауза - топли вълни, изнервеност и т.н. Сигурно и вие, като лекарите ще кажете, че всичко е загубено, но аз тайничко се надявам да се сбъдне голямата ми мечта - ДА ИМАМ ДЕТЕ! Оперирана съм в "Майчин дом", но сега съм решила да отида в Центъра за репродуктивно здраве "Надежда" при д-р Стаменов. Аз съм от Русе и местни лекари ми го препоръчаха. Ако се сетите нещо, много ви моля да ме посъветвате