0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте!Зная, че има подобен въпрос,моля за толерантност, ако някой смята, че го повтарям, но не намерих отговор .Меря БТ, имам покачване на 16 ден и задържане 3 дни , после графиката ми не е убедителна и разликата е малка 0.15 .Изследван ми е прогестерон на 21 ден в същия цикъл и е със стойност 30, при референтни стойности -10 - 60 / приблизително,по спомен/ за 22- 24 ден .Ако не е имало ову , този резултат в средата на референтните стойности с какво може да се обясни?Предварително благодаря!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Прогестерон в норма на 21ден предполага ли овулация
« Отговор #1 -: Февруари 13, 2010, 14:09:24 pm »
Прогестерон се изследва на 7 ден след доказана О. /поне с тестове за О. + БТ
Резултата ти показва, че е имало О., но не и как функционира ЖТ.

Дай да видим графиката?
Спазваш ли всички правила при измерването?
/Има тема за графиките/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #2 -: Февруари 13, 2010, 14:27:53 pm »
Сърдечно благодаря за отзивчивостта,Денис!Зная за отделните теми за графики, моята е доста странна,не очаквам краен положителен резултат, меря БТ от година и смятам правилно .Тъй като графиката ми не е добра , се чудех какви изводи могат да се направят за овулацията .Изпитвам затруднения да сложа линк към графиката си в babyplan, мога да сложа само адреса на моята графика , ако копиране е удобно да направите www.babyplan.ru/profile/67733
Това е адреса, искам да обърна внимание, че календара не е верен, т.е цикъла е настоящ,началото му е 9.01,но обърках месеца и после не успях да го оправя.
*
« Отговор #3 -: Февруари 14, 2010, 18:05:25 pm »
Занза,
Ти всъщност имаш закъснение, нали?
Защо не направиш тест?
*
« Отговор #4 -: Февруари 16, 2010, 16:56:45 pm »
Снежи, благодаря за включването.Направих вече тест, отрицателен е.И кръвен направих вчера , също е отрицателен - 1.02  за бета ЧХГ