0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

red_monika

Къде във Варна.......
« -: Май 22, 2006, 11:06:30 am »
Бях писала преди във форума.Моята половинка е в чужбина в момента. Ще се върне след 3 месеца. Бихте ли ми препоръчали някакъв надежден доктор във Варна при когото да отида на изследвания. Само да припомня, че няколко месеца опитвахме но безуспешно. притеснява ме, че като се върне  мъжът ми ще стои само 2,3 месеца и пак нищо няма да стане. А ако имам някакъв проблем да го премахна докато го няма и да съм готова за тези 2,3 месеца:-))
Къде във Варна да отида на някакъв наистина добър и надежден лекар. Вече ходих на един и ми наприказва глупости. Искам да чуя и второ мнение.
*
Къде във Варна.......
« Отговор #1 -: Май 22, 2006, 13:57:56 pm »
Аз лично съм много доволна от доц. Маркова и д-р Александров. И двамата работят в АГБ на 7 етаж, а доц. Маркова има частен прием в новия Майчин дом, а д-р Александров в клиника Кисьови. И двамата са специалисти по стерилитет при това много добри.
*
Къде във Варна.......
« Отговор #2 -: Май 22, 2006, 14:17:39 pm »
аз сам доволна от др. сариев маичин дом
*
Къде във Варна.......
« Отговор #3 -: Май 22, 2006, 14:40:10 pm »
Цитат на: cygnus
Аз лично съм много доволна от доц. Маркова и д-р Александров. И двамата работят в АГБ на 7 етаж, а доц. Маркова има частен прием в новия Майчин дом, а д-р Александров в клиника Кисьови. И двамата са специалисти по стерилитет при това много добри.

Това са и моите лекари за тях съм и с двете ръце.Успех
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Къде във Варна.......
« Отговор #4 -: Май 22, 2006, 19:38:46 pm »
От всички лекари във Варна най-добри впечатления имам от доц. Маркова. Мисля,че няма да сбъркаш ако се насочиш към нея. Успех !!! :)
*

Anonymous

Къде във Варна.......
« Отговор #5 -: Май 23, 2006, 17:25:16 pm »
здравей и от мен. Аз съм за Сариев - Майчин дом
Къде във Варна.......
« Отговор #6 -: Май 23, 2006, 18:59:05 pm »
Доц. Маркова е чудесен специалист, но на мен ми се е налагало по почти месец да чакам за час при нея, а ние също сме двойка в подобно положение, с много малко време за опити. Затова ни се наложи да се преориентираме към друг специалист.