0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

д-р Александров, гр.Варна
« -: Април 19, 2006, 23:54:15 pm »
Момичета,
бих искала да попитам имате ли впечатления от посещения при д-р Александров и какви са те?

Предварително благодаря на всички отзовали се:)
*
« Отговор #1 -: Април 20, 2006, 03:29:15 am »
Аз имам впечатления и са отлични. Много добър специалист е и прекрасен човек. За д-р Александров от АГ болницата става дума нали? :)
« Отговор #2 -: Април 20, 2006, 09:19:59 am »
Аз също имам отлични впечатления от д-р Александров.....ходя при него - стрхотен човек и лекар.
*
« Отговор #3 -: Април 20, 2006, 10:00:03 am »
Хайде и аз да се включа към групата с впечатленията :wink:  а те са същите като на момичетата писали по-горе - ОТЛИЧНИ. Невероятен човек, който разбира от работата си и важното е, че това му е стихията. Сменила съм доста лекари, но този няма да сменя и дори съжалявам, че не съм го открила по-рано  :lol:
« Отговор #4 -: Май 04, 2006, 09:37:49 am »
И аз съм чувала само добри отзиви за д-р Александров,моля ви кажете ми координатите му,в частен кабинет ли преглежда?
« Отговор #5 -: Май 04, 2006, 09:50:03 am »
Координатите на д-р Александров са:
Клиника Кисьови
тел.052/631 888-там е във вторник и четвъртък
ул.Габрово №43 (вход от ул.Дунав) срещу бензиностанция OMV - близо е до гарата
*
« Отговор #6 -: Май 04, 2006, 12:05:59 pm »
Мога да кажа , че това е моя доктор , много добър специалист е, а и нещо много важно , винаги е съпричастен към твоите проблеми , неуспехи или радости
*
« Отговор #7 -: Май 04, 2006, 13:09:37 pm »
Цитат на: tigra
Мога да кажа , че това е моя доктор , много добър специалист е, а и нещо много важно , винаги е съпричастен към твоите проблеми , неуспехи или радости

И моят. :D  И съм напълно съгласна с това което си написала, все едно че аз съм го писала :)